Witam
Jak w temacie... sprawa jest tego typu, że chce wymienić końcówki drążka, bo mi wybiło z lewej strony.
Zależy mi teraz, aby kupić dobrej firmy i na allegro znalazłam coś typu: http://allegro.pl/show_item.php?item=65 ... d00be2ff62
I pytanie czy, któryś z Panów/ Pań miał/ miała styczność? Polecacie? Czy nie? Bądź proszę o polecenie dobrej firmy pozdrawiam
Końcówki drążka
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: mini one 1.6 90 KM 2004
Re: Końcówki drążka
Witam
Febi jak najbardziej godne polecenia.
Czy aby na pewno chcesz kupić na alledrogo ? Polecam sprawdzić firmę - na takich serwisach jest bardzo dużo podrobionych części, czasem lepiej kupić kilka złoty drożej z pewnego źródła i wrazie W nie będzie problemu z reklamacją.
Sprawdź czy pasuje pod Twój rocznik bo od 2003 montowane są inne.
Wrzucam link, możesz przeszukać inne hurtownie dla porównania ceny
https://aparts.pl/partscatalogue/koncow ... 00603.aspx
pozdrawiam
Febi jak najbardziej godne polecenia.
Czy aby na pewno chcesz kupić na alledrogo ? Polecam sprawdzić firmę - na takich serwisach jest bardzo dużo podrobionych części, czasem lepiej kupić kilka złoty drożej z pewnego źródła i wrazie W nie będzie problemu z reklamacją.
Sprawdź czy pasuje pod Twój rocznik bo od 2003 montowane są inne.
Wrzucam link, możesz przeszukać inne hurtownie dla porównania ceny
https://aparts.pl/partscatalogue/koncow ... 00603.aspx
pozdrawiam
- Saguaro
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 John Cooper Works
Jak przedmówca już wczoraj pisałem posta ale coś mi nawaliło z netem i się nie dodał Febi jest jak najbardziej ok, ale części z allegro - no way. Lepiej sobie zamówić w sklepie motoryzacyjnym czy hurtowni, do odbioru naogół tego samego dnia. Allegro naszpikowane jest podróbami i nawet jak użytkownik allegro prowadzi jakiś tam sklepik internetowy to pewności nie ma czy to ori czy chinol. Także dla własnego spokoju zawsze zamawiam w hurtowni, po numerze VIN
Był Mini Clubman S R55, Mini R52 S, jest Mini R56 JCW
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini one
Właśnie czytałam o tej firmie niby nie taka zła zobaczę dziękuję Panom kupić napewno kupię ale dziękuję za ostrzeżenie jednak kupię w sklepie nie chce się wpakować w zły towar pozdrawiam i życzę najlepszego chłopaki
- Saguaro
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 John Cooper Works
Dzięki i spóźnione najlepszego z okazji Dnia KobietGabi pisze:Właśnie czytałam o tej firmie niby nie taka zła zobaczę dziękuję Panom kupić napewno kupię ale dziękuję za ostrzeżenie jednak kupię w sklepie nie chce się wpakować w zły towar pozdrawiam i życzę najlepszego chłopaki
Był Mini Clubman S R55, Mini R52 S, jest Mini R56 JCW
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini one
Nie ważne że spóźnione ważne że pamięć dziękuję równieżSaguaro pisze:Dzięki i spóźnione najlepszego z okazji Dnia KobietGabi pisze:Właśnie czytałam o tej firmie niby nie taka zła zobaczę dziękuję Panom kupić napewno kupię ale dziękuję za ostrzeżenie jednak kupię w sklepie nie chce się wpakować w zły towar pozdrawiam i życzę najlepszego chłopaki