Witam,
Nie mogę dobrać się programowo do modułu świateł, generalnie jest jakiś pokręcony. Oczywiście po głębszej analizie okazało się iż 5 lat temu ktoś we Włoszech już kręcił licznik . Mam rozjazd pomiędzy IKE, EWS i LSM. Jednakże chciałem sobie zaprogramować DLR w R50 i za cholerę nie mogę nic do niego wpisać oczywiście Vin tam widnieje inny. Zatem mam pytanie czy jest tylko jeden rodzaj LSM - 61358383551 ? Xenon i żarówka ma taki sam sterownik i pozostaje tylko sprawa konfiguracji, gdyż takową widzę ? Może ktoś ma taki na zbyciu ?
Moduł Świateł R50
Re: Moduł Świateł R50
Fachowej rady nie udzielę, mogę jedynie potwierdzić że jak ja się umawiałem na kodowanie DLR to chłopak uprzedził, że co do możliwości zrobienia tego pewność zyska dopiero jak podepnie kompa i zobaczy jaki mam moduł.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper R50
Oki, a masz możliwość podejrzenia jakie masz oznaczenia na module ?
Pokieruj mną, gdzie go szukać, na co patrzeć?
-
- Nowy
Dokładnie to
http://allegro.pl/mini-one-cooper-modul ... 16340.html
Moim zdaniem powinno być za przełącznikiem regulacji wysokości świateł. Wieczorem dokładnie spojrzę .
http://allegro.pl/mini-one-cooper-modul ... 16340.html
Moim zdaniem powinno być za przełącznikiem regulacji wysokości świateł. Wieczorem dokładnie spojrzę .
A spróbuj skrobnąć do MarioMc, w tym temacie się ze znawstwem wypowiadał, może wie.
-
- Nowy
Zobaczę jeszcze NCS-em jak to wygląda , co uda się zmienić. Ciekawe jak z BCU pójdzie. Muszę się zagłębić w temat. Może samozamykanie dzrzwi się uda zrobić itp .