MINI STi77
Re: MINI STi77
Zacnie. Prawie seria. Nic tak nie psuje Mini jak przesada. Ładne auto, gratuluję!
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
Ile ludzi tyle gustów. Mnie też się jeszcze podoba a jeśli jeszcze komuś to cieszy Dzięki za dobre słowo. Pozdrawiam.Zbigg pisze:Zacnie. Prawie seria. Nic tak nie psuje Mini jak przesada. Ładne auto, gratuluję!
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
Bardzo ładnie. Gratuluje autka.
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
Ale mam banana na twarzy Kupiłem używaną, zaśniedziałą, aluminiową rozpórkę (miało byc "no name")... zaczynam ją polerować ... i ukazuje się mój ulubiony znaczek
PS. Ten czerwony niestety nie mój, ale tak to ma leżeć w komorze. Montaż, zdjęcia i wrażenia z jazdy w najbliższy dłuuugi weekend
PS. Ten czerwony niestety nie mój, ale tak to ma leżeć w komorze. Montaż, zdjęcia i wrażenia z jazdy w najbliższy dłuuugi weekend
- Załączniki
-
- 20170427_123536.jpg (86.85 KiB) Przejrzano 668 razy
-
- 12092009513.jpg (455.01 KiB) Przejrzano 668 razy
Hm.....też to mam też cholerstwo śniedzieje. ... u poranek się z tym jakoś ?
Jestem w trakcie zabawy ale papier wodny 2500 i później pasta do polerowania aluminium (czyli coś typu Autosol, Tempo Silichrom EX) daje radę.max77max pisze:Hm.....też to mam też cholerstwo śniedzieje. ... u poranek się z tym jakoś ?
No to czekam zobaczymy co Ci z tego wyjdzie
Rozpórka zamontowana. Nie jestem pewien czy dobrze bo jedni piszą, że auto ma normalnie stać i należy ją zamontować a inni, że auto na podnośniku do góry i dopiero montaż. Tak czy siak zamontowane i troszkę pojeżdżone. Wnioski i spostrzeżenia...
- Fajnie wygląda
- Nie widzę jakiejś dużej różnicy przed i po w jeździe po zakrętach ale jak napisałem powyżej nie wiem czy właściwie ją zamontowałem.
- MINI sprawia wrażenie bardziej zwartego i odnoszę wrażenie, że plastiki deski rozdzielczej mniej skrzypią na kiepskich drogach.
- Fajnie wygląda
- Nie widzę jakiejś dużej różnicy przed i po w jeździe po zakrętach ale jak napisałem powyżej nie wiem czy właściwie ją zamontowałem.
- MINI sprawia wrażenie bardziej zwartego i odnoszę wrażenie, że plastiki deski rozdzielczej mniej skrzypią na kiepskich drogach.
- Załączniki
-
- 20170501_110850.jpg (349.34 KiB) Przejrzano 609 razy
- Saguaro
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 John Cooper Works
w kilku swoich autach montowałem i zawsze auto stało na równym podłożu, nie na podnośniku Tylko, że w innych czułem dość znaczną różnicę zwłaszcza w zakrętach a w Miniaku nie czuję praktycznie żadnej różnicy, chyba dlatego że mini samo w sobie prowadzi się jak gokart Ale rozpórka ładnie wygląda no i jużSTi77 pisze:Rozpórka zamontowana. Nie jestem pewien czy dobrze bo jedni piszą, że auto ma normalnie stać i należy ją zamontować a inni, że auto na podnośniku do góry i dopiero montaż. Tak czy siak zamontowane i troszkę pojeżdżone. Wnioski i spostrzeżenia...
- Fajnie wygląda
Był Mini Clubman S R55, Mini R52 S, jest Mini R56 JCW
Dokładnie takie same mam odczucia jak Saguaro .W poprzednim aucie widziałem różnicę w Mini już nie tak bardzo
No ale kozacko wygląda
PS. STi 77 i jak z tym polerowaniem jesteś zadowolony? Zresztą zobaczysz za kilka dni czy to coś dało...
No ale kozacko wygląda
PS. STi 77 i jak z tym polerowaniem jesteś zadowolony? Zresztą zobaczysz za kilka dni czy to coś dało...
Oczywiście, że dało. Wygląda o niebo lepiej. Jeśli nie masz mocno zaniedbanej to spróbuj pastą K2 aluchrom. Ja taką wykańczałem i wyszło praktycznie lustro.max77max pisze:Dokładnie takie same mam odczucia jak Saguaro .W poprzednim aucie widziałem różnicę w Mini już nie tak bardzo
No ale kozacko wygląda
Nowy rozdział... Stary znaczek.
- Załączniki
-
- 20170612_233358 - Copy.jpg (383.15 KiB) Przejrzano 449 razy
Wpadł kompletny wydech JCW. Cieszy ucho
- Załączniki
-
- 20170629_213027.jpg (232.67 KiB) Przejrzano 366 razy
- ganwilk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI COOPER S R56
- Kontakt:
Gdzie można taki znaczek dostać jak masz na przedniej atrapie ?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
w klubie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow