Jaśnie Panicz pisze:bodek1 pisze:Kolego nie brnij dalej i nie prowokuj
Nikt nie pisze , że N14 jest ideałem bo dzisiaj żadna , ale to żadna marka takich nie ma
.Pisanie , ze to jeden wielki kłopot to totalne nieporozumienie.
Mogę mnóstwo napisać np. o silnikach audi , vw , bmw i nie będą to same peany - głowice , problemy ze smarowaniem , rozrzady , nagar w dolotach , lejące wtryski powodujace zacieranie silników itd.itd. - N14 to przy wielu silnikach wzór
N14 to dramat więc jeśli ktoś chce kupić taki i to jeszcze z 2007 roku to prosi się o kłopoty. I nie jestem Twoim kolegą. Peany?
to po Polsku?
i naucz się interpunkcji
na początek bo czytać się nie da tych przecinków.
Akurat w zaznaczonym miejscu rzeczywiście "dałem ciała"
Poza tym interpunkcja , ortografia , składnia wg mojej wiedzy i oceny całkiem okay ( to forma zapożyczona z angielskiego
) W kwestii pisowni to na czerwono zaznaczyłem twoje babole ." Pean" zaś to wyraz jak najbardziej używany w języku polski i oznaczający pochwały , uwielbienia.
Poza tym faktycznie przepraszam bo moim kolegą to nigdy nie będziesz
Tak się składa , że dobieram sobie do towarzystwa osoby ze zdecydowanie większą od Twojej empatią czyli inteligencją emocjonalną ( bynajmniej jej częścią ) .
Masz przykre doświadczenia i wyrobione zdanie na temat N14 to uzasadnij je( to ) merytorycznie . Pisanie dla pisania to dziecinada .
Swoją drogą to wg Twojej opinii nikt nie powinien jeździć mini S rocznik 2007-2010 , a tymczasem masa ludzi kupuje , jeździ , wielu wraca własnie do modelu sprzed liftu . Może zastanów się , że coś jednak jest na rzeczy ???
A prosiłem - nie prowokuj