Kierunkowskaz boczny
Kierunkowskaz boczny
Jak w mini r50 zdemontować tą kratkę która znajduje się pod lampką kierunkowskazu bocznego?
Re: Kierunkowskaz boczny
Odkopuję stare wątki aby nie robić nowych o kierunkach . Mam inny problemik 5 kierunków działa lewy błotnik nie. Żarówka sprawdzona działa, gniazdo żarówki sprawdzone na prawej stronie działa. Co najlepsze jak wsadzę do wtyczki przy aucie 2 szpilki i podam miernik to idzie prąd jak do tej wtyczki dam gniazdo z żarówka z prawego błotnika to również nie działa. Jakies pomysły macie. Tak z grubsza oglądałem przewody do komory silnika nie widać problemów. Już myślałem czy nie będzie prościej pociągnąc przewodu od zderzaka
- minionkiatakuja
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.6 116 KM 2002
Mi do prawego kierunku dostaje się woda i mam zaśniedziałe styki, musiałem je ostatnio przeczyścić i wysuszyć. Może szpilki włożyłeś głębiej niż wchodzi wtyczka i prąd był. Nie wiem jak sytuacja wygląda u Ciebie, ale ja bym się pobawił w czyszczenie wszystkiego
Szok normalnie po kodowaniu modułu komfortu zaczął działać dziwne dlaczego tylko to nie działało.
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
czy ktoś może wie jak zdemontować te boczne kratki z kierunkowskazem ?
co do działania kierunków to każdy jest sterowany osobno przez moduł komfortu, a nie jak w większości aut, że sterowanie jest całymi stronami L /P
co do działania kierunków to każdy jest sterowany osobno przez moduł komfortu, a nie jak w większości aut, że sterowanie jest całymi stronami L /P
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
dokładnie to! dzięki!