Witam mam do wymiany lampy przednie a dokladnie lewa poniewaz cos tam nie styka i swieci nie tak jak powinna lecz zastanawiam sie nad zakupem takich oto sztuk czy kto kolwiek mial z nimi stycznosc jak mini na nie zareaguje poniewaz slyszalem ze mini nie lubi obcej elektroniki
http://allegro.pl/reflektor-lampa-ringi ... 22722.html
dochodzi jeszcze jedna opcja troche drozsze ale ladnie wygladaja ale ciekawe jak beda swiecic..
http://allegro.pl/reflektor-day-line-li ... 50617.html
czy kupic po prostu oryginalne poliftowe lampy? dzieki za odpowiedzi pozdrawiam.
Lampy przednie R50
Re: Halogeny R50
Jaki jest związek tych lamp z halogenami? Tytuł jaki nadałeś swojemu wątkowi jest mylący.
Co do lamp, to nie widziałem takich u nikogo, nie mam pojęcia jak to świeci.
Co do lamp, to nie widziałem takich u nikogo, nie mam pojęcia jak to świeci.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Re: Lampy R50
Moja pomyłka prosze o zmianę nazwy tematu na lampy przednie r50 dziękuję czekam na inne odpowiedzi a Ty flapjack jakie rozwiązanie byś polecał kupić oryginalne poliftowe czy zabawić się w chiński szrot??
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Osobiście preferuję oryginały. Masz pewność, że lampy mają odpowiednią homologacje i wszystko co potrzeba. Tu chodzi o bezpieczeństwo Twoje i innych użytkowników ruchu drogowego. Tak na prawde kupując te chińskie zyskujesz tylko inny (nie koniecznie lepszy) wygląd. Pomyśl nad poliftowymi ksenonami - wyglądają rewelacyjne a w dodatku zapłacisz za nie podobnie jak za te chińskie.
Bzyku
Dodam, że jeśli jakość tego zestawu jest taka jak dostępnych tu i ówdzie "ledowych "zastępników tylnych lamp do I generacji, to szybko zaczną się kłopoty ze szczelnością i działaniem. Ja bym się trzymał oryginału od BMW.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic