NAROZNIK LISTWY ZEWNETRZNEJ L. SLUPKA
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: MINI COOPER R-50 2002 R.
NAROZNIK LISTWY ZEWNETRZNEJ L. SLUPKA
DZIEN DOBRY. CZY POSIADA KTOS DO "MINI COOPERA" -LEWY GORNY NAROZNIK LISTWY ZEWNETRZNEJ LEWGO SLUPKA. POZDRAWIAM I B. PROSZE O ODPOWIEDZ. PS.ZALANCZAM ZDJECIE
- Załączniki
-
- Inked417943937_6_644x461_mini-cooper-01-06-wszystkie-czesci-_rev004_LI.jpg
- (99.06 KiB) Pobrany 344 razy
- Aikonus
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53 Black Monster
Re: NAROZNIK LISTWY ZEWNETRZNEJ L. SLUPKA
Widzialem takie na allegro.pl , kiedys....
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini one
Ja rok temu zgubiłam to małe cacko kosztowało mnie aż 70 zł! Ciężko to kupić najczęściej to się gubi na allegro bardzo ciężko to nabyć ja kupiłam u gościa co miał samochody bite i wiele części karoserii i wnętrza.
Teraz mam na silikonie to chwycone i trzyma
Teraz mam na silikonie to chwycone i trzyma
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper R53S i R56S
Hej, to małe cacko jest częścią całej listwy bocznej /lewei i prawej/. Jest jej przedłużeniem i stanowi jedną nierozerwalną całość.
Źeby wszystko miało ręce i nogi należy wymienić całą listwę, wraz ze spinką która trzyma to małe cacko.
Jest to o tyle waźne iż to małe cacko jest też częścią systemu odprowadzającego wodę z dachu . Drutowanie spowoduje lanie wody tam gdzie nie potrzeba.
Źeby wszystko miało ręce i nogi należy wymienić całą listwę, wraz ze spinką która trzyma to małe cacko.
Jest to o tyle waźne iż to małe cacko jest też częścią systemu odprowadzającego wodę z dachu . Drutowanie spowoduje lanie wody tam gdzie nie potrzeba.