ganwilk pisze:Jaka cena ?
po rabatach 165 zł udało mi się załatwić. w BMWLDZ 250 zł bo najpierw tam gdzie zwykle miałem brać, ale fartło się
rano będę miał, zobaczymy czy błąd się powtórzy. Jeszcze posprawdzałem wszystkie połączenia na rurach, czy gdzieś nieszczelności nie ma, ale jest git. Uszczelki kolektora też nowe dałem, mam nadzieję, że ten catch tank czegoś nie powoduje, no ale po prostu zanim opary trafią do kolektora to lądują w puszcce, a z puszki powietrze w kolektor więc nie powinno to powodować jakiegoś świrowania. puchę zamontowałem pod kolektorem, tak że z dołu mam do niej dostęp, mogę więc obserwować na rurce poziom zanieszczyszczeń i w razie czego odkręcić korek spustowy. Wszystko połączyłem wężem silikonowym takim jak górną odmę. Od dołu jeszcze zrobię fotę jak to tam wygląda, tutaj fotka z "w trakcie przymiarek". Byłem zbyt zaabsorbowany robotą żeby robić fotorelacje
ale jutro się poprawię i nadrobię
zrobię fotki od dołu i od góry jak wąż leci.
p.s. teraz widzę, że nie mnie o cenę pytałeś xD a co do properfekt to oba OCT mam właśnie od nich, i nie w pierwszym aucie. Moja wersja 240 zł sztuka. a tak siedzi drugi: