Tak zrobięganwilk pisze:Odłącz sobie jeszcze akumulator na kilka godzin wyzerują się wtedy wszsytkie ustawienia, które powstały jak jeszcze syf był

https://www.youtube.com/watch?v=kk1rnq8NREY
Tak zrobięganwilk pisze:Odłącz sobie jeszcze akumulator na kilka godzin wyzerują się wtedy wszsytkie ustawienia, które powstały jak jeszcze syf był
po rabatach 165 zł udało mi się załatwić. w BMWLDZ 250 zł bo najpierw tam gdzie zwykle miałem brać, ale fartło sięganwilk pisze:Jaka cena ?
Sprawdzimy i bedziemy wiedziećganwilk pisze:Pytanie jest ile taki zabieg tak naprawdę zmieni i czy po 20 30 tys nie będzie od nowa syfu. Czy nie lepiej np co kilka tys wykonać czyszczenie przez rurę dolotową wpsikując jakieś srodki czyszczące
Ista ten serwisowy bmw na windows 7. Udalo sie to malo powiedziane. Miniak smiga jak wsciekly. Wreszcie czuje ten icek wagnera i dolot. Mniemam ze to zasluga czyszczeniaganwilk pisze:No to się cieszę że wszystko się udałoa powiedz mi tak z ciekawości jakiego programu do diagnostyki używasz ? i na jakim systemie operacyjnym ?
Ja zimą zmienialem icka na wagnera i powiem ze spodziewalem sie wiecej syfu. Byly sladowe ilosci.lookee94 pisze:A sprawdzaliśmy u siebie może stan intercoolera? Domyślam się, że przed założeniem oct powinno tam być sporo syfu który raczej nie pomaga
Jeszcze nic u siebie nie rozbierałem ale na łączeniu rur z lewej strony z tyłu, patrząc na silnik od przodu widać że poci się trochę olejem.. wina kończącego się turbo czy raczej opary się skraplają?