Heh fajnie tak sobie pomarzyć trochę

no ta. ja zmienilem ica, dolot, wydech (jeszcze mi kat do wymiany został) a wystroić ni ma kto. Musze sie do stolicy bujac, a nie po drodze mi i tak jeżdżę bez zrobienia mapy.lookee94 pisze:No malutki malutki dla tego najpierw IC + dolot + wydech a na koniec mapa i będzie dobrze![]()
Heh fajnie tak sobie pomarzyć trochę![]()
Nie ma u Ciebie nikogo kto by to ogarnął? W całej Polsce trochę tego jest, tylko poczytać gdzie jechać a gdzie lepiej nieSaguaro pisze:no ta. ja zmienilem ica, dolot, wydech (jeszcze mi kat do wymiany został) a wystroić ni ma kto. Musze sie do stolicy bujac, a nie po drodze mi i tak jeżdżę bez zrobienia mapy.lookee94 pisze:No malutki malutki dla tego najpierw IC + dolot + wydech a na koniec mapa i będzie dobrze![]()
siedzę trochę w temacie, bo to nie moje pierwsze autko, z którym się bawię w jakieś tam "mody" i szczerze - nie ma. W Krakowie jest kilka firm, ale nie mam z nimi doświadczeń żadnych, a na takich "losowych" to się już sparzyłem i nie chcę. Inna sprawa, że mam automat i tego tez byle komu nie warto oddawać, bo niektórzy nawet zmierzyć mocy na automacie nie potrafiąlookee94 pisze:Nie ma u Ciebie nikogo kto by to ogarnął? W całej Polsce trochę tego jest, tylko poczytać gdzie jechać a gdzie lepiej nieSaguaro pisze:no ta. ja zmienilem ica, dolot, wydech (jeszcze mi kat do wymiany został) a wystroić ni ma kto. Musze sie do stolicy bujac, a nie po drodze mi i tak jeżdżę bez zrobienia mapy.lookee94 pisze:No malutki malutki dla tego najpierw IC + dolot + wydech a na koniec mapa i będzie dobrze![]()
orientowałem się o tyle o ile, ale nie znam nikogo kto na takich jeździ. Wiem, że ktoś sprzedaje w PL takie zamienniki, na ebay one też są ino tańszeganwilk pisze:A jeszcze chwile spamu. Masz zamontowanego tego wagnera orientowałeś się może jak zachowują się te zamienniki wagnera co na jebaju są ?
Oddam za 50 zł.ganwilk pisze:Jaka cena ?
trzeba podpiąć pod kompa (Ista np.) i zczytać czego dotyczy błąd. U mnie taka podobna przygoda była po czyszczeniu, ale miałem błąd podciśnienia, bo podczas składania do kupy wysmyknął mi się już zmęczyony wężyk od vacuum. Objawiało się to tak, że jak depnąłem no to błąd 2885 bodajżeMrownstuff pisze:Witam Forumowiczów
Podczas urlopu miałem trochę czasu i wziąłem się zgodnie z instrukcja od Ganwilk za czyszczenie zaworów w wersji zrób to sam. Cała operacja przebiegła wg mnie w porządku, złożyłem wszystko raczej w należytym porzadku. Problem pojawił się jednak podczas jazdy próbnej.. wyskoczył mi Engine Fault/ żółta ikona silnika Full engine power No longer available.. etc
Czy koledzy maja pojęcie skąd się to wzięło?
Autko odpaliło bez problemu, obroty nie falują, normalnie się wkręca.
Tak sobie myśle czy może to kwestia tego ze nie dogrzal się na jałowym i po wyczyszczeniu komputer trochę zwariował ?
Zauważyłem tez ze znów zaczął strzelać w wydech poprzegazowce.