Mini ucieczka płynu
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S r53
Re: Mini ucieczka płynu
Ja mam taki przypadek ze po zapaleniu auta gotuje mi sie w zbiorniczku i plyn znika ale rozebralem dziaisj fron i zauwazylem ze na chlodnicy przy wentylatorze jest niewiem jak fachowo nazwac taka cewka chodzby i byla przepalona i nie zalanczalo wiatraka na pierwszym biegu wiec planuje to wymienic i napisze czy pomoglo ale jestem przekonany na 100% ze bedzie ok.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
jak gazuje plyn od razu po odpaleniu to uszczelka pod glowica zdechla
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Temat ostatnio bardzo popularny. Są wątki w tym temacie. Na 99% to wina tego rezystora, ale pamiętaj o odpowietrzeniu układu...szymek pisze:Ja mam taki przypadek ze po zapaleniu auta gotuje mi sie w zbiorniczku i plyn znika ale rozebralem dziaisj fron i zauwazylem ze na chlodnicy przy wentylatorze jest niewiem jak fachowo nazwac taka cewka chodzby i byla przepalona i nie zalanczalo wiatraka na pierwszym biegu wiec planuje to wymienic i napisze czy pomoglo ale jestem przekonany na 100% ze bedzie ok.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S r53
problem rozwiazany wlasnie wina czujnika przy wentylatorze teraz pora na nowy zbiorniczek i bedzie ok