ELEKTRYCZNE MINI
Moderator: flapjck1
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
ELEKTRYCZNE MINI
Cześć. Dla zainteresowanych, MINI wraz z BMW ogłosiło godzinę temu, że na rynku pojawi się całkowicie elektryczne MINI.
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
Re: ELEKTRYCZNE MINI
Myślałem że jakąś fotkę wstawisz czy coś, odświeżam, myślę że chyba się nie ładuje. A tu jednak nie
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
Wiadomo tylko, że będzie oparte na wersji 3 drzwiowej, i że będzie produkowane w UK. Niestety więcej nie powiedzieli. Sam jestem ciekawy!
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
Jak ktoś dysponuje jakimiś wieściami, to niech się podzieli
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Był na zlocie w Mosinach nowy cooper ale plug in
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini
Nie wiem czy przypadkiem te wszystkie elektryczne samochody to nie jest ślepa uliczka w motoryzacji. Chodzi o to, że są to drogie pojazdy - to raz. A dwa, że magazynowanie energii elektrycznej jest przy obecnych technologiach bardzo nieefektywne. No i co w sytuacji gdy takie auto postoi trochę na mrozie i akumulator się rozładuje?
Podzielam te opinię, wściekle drogie i pozornie ekologiczne... paru gości napcha sobie kieszenie i za chwilę będzie po modzie.
Generalnie era komunikacji indywidualnej już się kończy. W miastach auto to mordęga, poza miastem nie jest lepiej. Szybka kolej i masowa komunikacja miejska ma przyszłość.
Generalnie era komunikacji indywidualnej już się kończy. W miastach auto to mordęga, poza miastem nie jest lepiej. Szybka kolej i masowa komunikacja miejska ma przyszłość.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
- artur_rat
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI 1300
W pojazdach elektrycznych których głównym "atutem" jest ekologia nie mówi się głośno o kosztach utylizacji starych akumulatorów które podobno są zatrważające i zabijają ideę ekologii