Pompa.wspomagania element awaryjny i drogi. Czy nie myslal ktos o patencie i wymianie jej na jakas ktora jest tania i sie nie psuje ?? Np od foata lub forda. Takie myki robi.sie np. W autach na wrack race i dzialamto swietnie. Bo.przeciez chodI glownie o podanie plynu czy w mini jest inaczej?? Tak wiem to jest mini nie wolno.nic zmieniac. Posypie sie grad wyzwisk zaraz ale jak.cos jest slabym elementem trzeba go wymienic....
Czekam na opinie.
Pompa wspomagania
Re: Pompa wspomagania
Bezawaryjny nie znaczy wieczny. W moim R50 pompa była od nowości, padła rok po zakupie, regenerowałem ponad rok temu i chodzi jak nowa, gwarancje mam na nią do końca świata, więc nawet jak padnie to:
a). zrobią znowu
b). auto już dawno będzie w innych rękach albo przetopione w hucie
A Tobie ile razy padła ta pompa w +-15 letnim aucie, że tak się nad tym pochylasz?
a). zrobią znowu
b). auto już dawno będzie w innych rękach albo przetopione w hucie
A Tobie ile razy padła ta pompa w +-15 letnim aucie, że tak się nad tym pochylasz?
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini One
Ani razu ale regenerowana 900 pln a zamienna 200.
No to określenie awaryjna moim zdaniem nie bardzo pasuje, jak coś się psuje raz na 10-15 lat... swoja drogą tanio nie jest, ale w porównaniu np. do Yarisa, gdzie wymienia się jak się ostatnio dowiedziałem cały blok elementów za 3,5 tysiąca, to znowu nie tak tragicznie.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic