mapa z jcw do r53
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S r53
mapa z jcw do r53
Witam jak wyzej mam mini z r53 przedlift z kolem na kompresorze -15% poprawiony bypass zimny dolot wydech na 2.5" i gaz do 250 hp i pytanie moge wgrac mape z jcw do niego bedzie to jezdzic? nie wypadnie dziura w tloku lub cos z takich zeczy?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: mapa z jcw do r53
Chyba lepiej indywidualna mapa
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S r53
wiadomo ze lepiej indywidualna ale mam mozliwosc za psi pieniad poprostu wgrania takiej i temu zadalem to pytanie chodzi mi o to chy to wgl pojedzie i czy nie bedzie szkody do silnika:/.. tzn zeby dien po graniu nie bylo korby bokiem czy cos
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
Chyba lepsza w tym przypadku mapa z jcw niz zwykla eska
Proforma zrob po wszystkim rolki z afr, albo chcociaz jazde probna z szerokopasmowka
Proforma zrob po wszystkim rolki z afr, albo chcociaz jazde probna z szerokopasmowka
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini cooper s R53
Jeszcze wtryski wymień bo na oryginalnych będzie miał za uboga mieszankę,wiem ze pasują od fordów St 5cio cylindrowego i volva T5, wtedy jak najbardziej mapa od JCW ma sens i poprawi ci osiągi, ale pamiętaj ze nic nie zastąpi mapy indywidualnej.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
mam pytanie od tych wtrysków od volvo czy pasują plug play? bo akurat mam kilka różnych kompletów i myślę żeby założyć
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
google nie gryzie, wrzucasz numery wtryskow i porownojesz wydatki i czy sa nisko czy wysokoomowe