drżenie wskazówek
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini R50
drżenie wskazówek
Koledzy, tylko rano przy pierwszym odpalaniu, po przekręceniu zapłonu wskazówki od prędkościomierza, temperatury i poziomu paliwa drżą sobie przez 3 sekundy, podskakują milimetr w ta milimetr w tą, wydają dziwny dźwięk. po 2-3 sekundach idą na swoje miejsce i jest ok.
Wcześniej tego nie miałem. Dopiero 2 tygodni ni ale codziennie. Cóż to takiego?:)
Wcześniej tego nie miałem. Dopiero 2 tygodni ni ale codziennie. Cóż to takiego?:)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: drżenie wskazówek
sprawdz akumulator
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
objaw padającego aku
-
- Swój Człowiek
O tak. Pewnie.
Ostatnio dziecko zostawiło to światło na nogi na 2 noce a i ja ciagle zostawiam na pozycyjnych. Może się kończy
Ostatnio dziecko zostawiło to światło na nogi na 2 noce a i ja ciagle zostawiam na pozycyjnych. Może się kończy
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper R50
U mnie w Mini często jest tak, że po przekręceniu stacyjki wskazówki się unoszą i gdy przekręcam kluczyk pozostają w tej samej pozycji, natomiast często po przekręceniu kluczyka wskazówki opadają i po chwili wracają do góry. Nie mam pojęcia od czego to zależy.
Jakie światło na nogi?Ppludrok pisze:O tak. Pewnie.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper R50
Lampki po bokach z przodu, może drzwi były niedomknięte.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini One
Cześć powiem tak ja też od jakiegoś dłuższego czasu (chyba z pół roku) mam te drżące wskazówki jak kolega a auto dopala normalnie na pierwszy strzał i chyba po takim czasie to aku by mi dawno padło ale jednak nie
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
weź poprawkę, że z dnia na dzień jest coraz zimniej...
-
- Swój Człowiek
Lampki ma nogi
U mnie jest tak, ze jak otwieram drzwi to zapalają się lamki na nogi pasażera i na pedały - nogi kierowcy. One nie świecą z boku jak kolega pisał a gdzieś pod schowkiem z góry. Pała się tylko te. Na na podsufitcd moge włączyć tylko ręcznie. Te na nogi tez moge włączyć ręcznie.
U mnie jest tak, ze jak otwieram drzwi to zapalają się lamki na nogi pasażera i na pedały - nogi kierowcy. One nie świecą z boku jak kolega pisał a gdzieś pod schowkiem z góry. Pała się tylko te. Na na podsufitcd moge włączyć tylko ręcznie. Te na nogi tez moge włączyć ręcznie.
Aaaa, oświetlenie wnętrza? To nawet nie wiedziałem, że ono nie gaśnie z automatu. Byłem przekonany, że komputer odcina każdy odbiornik po 15 czy tam 30 minutach.Ppludrok pisze:Lampki ma nogi
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Swój Człowiek
Swoją drogą, czy te oświetlenie wnętrza w podsufitce zapala się wam po otworzeniu drzwi? Mnie tylko to na nogi i jest ciemno. To na górze muszę zapalić ręcznie.
- MattiCS
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S (R53)
Tak, u mnie oświetlenie w podsufitce i na nogi zapala się po otworzeniu drzwi z pilota lub - gdy auto jest już otwarte - otworzę drzwi.Ppludrok pisze:Swoją drogą, czy te oświetlenie wnętrza w podsufitce zapala się wam po otworzeniu drzwi? Mnie tylko to na nogi i jest ciemno. To na górze muszę zapalić ręcznie.
A co do wcześniejszych wypowiedzi to oświetlenie gasi się od razu po zamknięciu auta lub przekręceniu kluczyka na zapłon.
-
- Swój Człowiek
U mnie zapala się tylko dół po otwarciu drzwi.
- MattiCS
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S (R53)
Sprawdziłeś żarówkę czy nie spalona? A tak na poważnie to może spróbuj jakiś kombinacji, typu np. włączyć światło w podsufitce i zamknąć auto z pilota, itp... Dla mnie włączanie się całego oświetlenia wnętrza było rzeczą normalną Natomiast zastanawia mnie w jaki sposób światło na nogi pozostawało włączone po zamknięciu auta, jak to ktoś wcześniej napisał.