Witam.
To mój pierwszy post na tym forum, wiec z góry przepraszam jeśli temat był poruszany, a nie udało mi się go znaleźć.
Otóż od jakiego czasu jestem posiadaczką Mini Coopera R52 Cabrio. Auto kupione od prywatnego właściciela z Niemiec. Stan idealny.
Ale do rzeczy, otóż moja auto posiada niby tempomat, ale za cholerę nie wiem jak go włączyć? Wszędzie szukam i owszem auta te maja tempomaty, ale przy okazji w kierownicy mają też przyciski, ja takowych nie posiadam. Stad moje pytanie czy w ogóle to działa? Czy kierownica mogła być wymieniona?
Tempomat, jak włączyć?
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini cooper s R53
Re: Tempomat, jak włączyć?
Hej powinnaś mieć jakieś przyciski z przodu kierownicy, jeśli ich nie masz to są dwie możliwości albo ktoś wymieniał kierownice albo poprostu cię oszukano ze masz tempomat.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
a zweryfikujesz to wrzucajac VIN do chcociazby realoem.com
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Clubman
https://www.youtube.com/watch?v=_MHuhC_Nu8Y
chyba łatwiej tego wytłumaczyć nie można :]
ale skoro nie masz przycisków na kierownicy, no to i nie ma sterowania tempomatem.
chyba łatwiej tego wytłumaczyć nie można :]
ale skoro nie masz przycisków na kierownicy, no to i nie ma sterowania tempomatem.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
W takim razie wychodzi na to, ze kierownica musi być nie oryginalna... Ale czy można tak po prostu wymienić sobie kierownicę i założyć nie oryginalną?
Można, tylko się nie podłącza extra dodatków a ewentualne błędy kasuje się na kompie. Podaj tego swojego VINa dla pewności.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic