Hej,
Moje mini cierpi na raczej typową przypadłość 1 gena - rdza (perforacja) na tylnej klapie nad listwą oraz pod lewą tylną lampą. Niestety, 2 elementy do naprawy oraz lakieru, więc do meritum:
Czy macie kogoś godnego polecenia, kto by się zajął tym tematem w moim aucie w Warszawie bądź okolicach?
Nie ukrywam, że warsztat któremu zajmie to 2 miesiące lub skasuje 4kpln raczej mnie nie interesuje. Za dobrą robotę płacę dobrze, ale wymagam dobrej jakości i terminowości. Może ktoś mnie namiarem poratować?
Blacharz/Lakiernik Warszawa
Blacharz/Lakiernik Warszawa
'04 R53
- Aikonus
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53 Black Monster
Re: Blacharz/Lakiernik Warszawa
Tez podepnę sie pod temat, info miłe widziane.
-
- Nowy
- Posiadane auto: mini cooper S R53
ja mam ten sam problem i dodam, że jestem już 2 spotkaniach z dobrymi lakiernikami z Łodzi i na podsumowanie, jeśli u was jest podobnie jak u mnie a tak raczej jest, to wasze ogniska rdzy już zaingerowały bezpośrednio w samą blachę i co by z tym nie robił, czy wycinał i wspawywał nowy kawałem zdrowej blachy, to ponoć i tak rdza ponownie wyjdzie.
Każdy z obecnych lakierników może takie coś zrobić ale bez gwarancji, bo może ponownie wyjść rdza za 2 lata za 3 lata a może też i za 6 miesięcy.
Mi doradzają kupienie używanej ale zdrowej klapy oczywiście najlepiej w kolorze, bo w gdy inny kolor i ponowne lakierowanie wszystkich zakamarków, to dochodzi zrywanie szyby, która jest klejona i w takich przypadkach lakierowania robią się już spore kwoty.
Tyle ode mnie na krótkie podsumowanie. Jeśli jednak znajdziecie jakiś mistrzów co zrobią to z gwarancją pisemną, to sam do Wa-wy przyjadę
Pozdr
Każdy z obecnych lakierników może takie coś zrobić ale bez gwarancji, bo może ponownie wyjść rdza za 2 lata za 3 lata a może też i za 6 miesięcy.
Mi doradzają kupienie używanej ale zdrowej klapy oczywiście najlepiej w kolorze, bo w gdy inny kolor i ponowne lakierowanie wszystkich zakamarków, to dochodzi zrywanie szyby, która jest klejona i w takich przypadkach lakierowania robią się już spore kwoty.
Tyle ode mnie na krótkie podsumowanie. Jeśli jednak znajdziecie jakiś mistrzów co zrobią to z gwarancją pisemną, to sam do Wa-wy przyjadę
Pozdr
Nie ma problemu z klapą, mogę chwycić zdrową - to nie problem. Problem jest, gdy chodzi o tylny błotnik, bo całe poszycie kosztuje grubo ponad 2 kpln i szycie tego to już za duża ingerencja.
Zdaję sobie doskonale sprawę, że trzeba wyciąć fragment i wstawić nowy, dlatego pisałem o blacharzu i lakierniku.
No nic, szukam dalej
Zdaję sobie doskonale sprawę, że trzeba wyciąć fragment i wstawić nowy, dlatego pisałem o blacharzu i lakierniku.
No nic, szukam dalej
'04 R53
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: R50 '02
Mogę polecić Kamila z Wołomina na Partyzantów 2
Tani nie jest ale doświadczenie ma duże. Samochody czekające na placu mogą spowodowač szybsze bicie serca każdego maniaka motoryzacji.
Tani nie jest ale doświadczenie ma duże. Samochody czekające na placu mogą spowodowač szybsze bicie serca każdego maniaka motoryzacji.