dokładanie tempomatu itp
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini ONE
- Kontakt:
dokładanie tempomatu itp
hejka mam kiere bez tempomatu itp.. można kupic kiere z tempomatem itp i pytanie czy ktos zakładał P&P czy trzeba cos aktywować, bo u mnie po zdjeciu kierownicy sa wejścia na kostki. wiec mozna cos kombinować (widziałem ze sa rożne kostki i pytanie jakiekej szukac do r56 2009r. )
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini cooper r56 1.6 120 km 2009
Re: dokładanie tempomatu itp
Cześć. W kierownicy znajdują się tylko przyciski sterowania audio i tempomatem. Do uruchomienia potrzebujesz kierownicy multifunkcyjnej , modułu manetek SZL który musi byc odpowiednio dobrany ( kostki pasują niestety elektronika w SZL już nie bardzo). Poza tym trzeba aktywować funkcje w komputerze auta.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper D R56
Dokładnie tak jak wyżej, ja zamówiłem właśnie SZL zgodnie z tym co podpowiedziała ISTA podczas aktualizacji sterowników i jak w czwartek dotrze to będę przekładał i programowanie
mozna dziubnac bez wymiany szl
-
- Swój Człowiek
Hej.
Alan możesz rozwinąć swoją wypowiedź. Myślę że nie tylko ja jestem ciekaw jak można to zrobić bez wymiany SZL.
Pzdr.
Alan możesz rozwinąć swoją wypowiedź. Myślę że nie tylko ja jestem ciekaw jak można to zrobić bez wymiany SZL.
Pzdr.
-
- Nowy
Ciekawa opcja jesli sie da bez wymiany. Chociaz mi sie udalo wyrwac SZL za 80zl z wysylka takze bez tragedii
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini ONE
- Kontakt:
no dobra kiera kupić ze storowaniem nie problem ale chodzi mi oto co to za modułu manetek SZL? mogli byście jakoś Tak po Polsku gdzie to szukać itp rozumiem ze mini tak poskąpiło i nie da sie podpiąć kierownice i zeby działało hehe moze ktos ma jakis manual co i jak i jaka kiere kupić z kostaki bo widze są rózne
-
- Nowy
Ja dziś dostałem paczkę z SZL ale z innym numerem niż zamówiłem, także czekam na następną (gość twierdził że się pomylił).
Zrobię jakieś foto jak będę wymieniał
Zrobię jakieś foto jak będę wymieniał
-
- Nowy
I działa o zdjęciach oczywiście zapomniałem bo już mnie noc zastała jak się za to zabrałem, no może z jedno zrobione
SZL zamowiony 3 453 989 (dla wersji ze zwykłymi lampami, bez czujnika zmierzchu) - ISTA podniosła sw do 9 253 767. Sterowanie radiem i tempomat przetestowane
SZL zamowiony 3 453 989 (dla wersji ze zwykłymi lampami, bez czujnika zmierzchu) - ISTA podniosła sw do 9 253 767. Sterowanie radiem i tempomat przetestowane
-
- Swój Człowiek
I o to chodzi.
Można samemu ? Można - koszty mniejsze i nie ma tej magiczności i tajemniczości która się przeplata w informacjach od serwisów oferujących podobne usługi.
A ile frajdy z samodzielnego doposażenia - bezcenne
Można samemu ? Można - koszty mniejsze i nie ma tej magiczności i tajemniczości która się przeplata w informacjach od serwisów oferujących podobne usługi.
A ile frajdy z samodzielnego doposażenia - bezcenne
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
Z ciekawości, jakim kablem połączyłeś iste do update'u modułów?
-
- Nowy
ICOM NEXT do update.
Wiecej info mozna znalezc na zagranicznych stronach, tam jakos nie ma wiekszych problemow z przekazem informacji. Wiadomo, zawsze jest ryzyko uwalenia sterownika - ale cos za cos. Dla mnie frajda z calej zabawy zrobienia samemu rekompensuje ryzyko
Wiecej info mozna znalezc na zagranicznych stronach, tam jakos nie ma wiekszych problemow z przekazem informacji. Wiadomo, zawsze jest ryzyko uwalenia sterownika - ale cos za cos. Dla mnie frajda z calej zabawy zrobienia samemu rekompensuje ryzyko
-
- Wiarus
Tak tak, soft znam, ale chodzi mi o kabel
-
- Nowy
Napisalem ICOM NEXT (aktualizacja po obd bo nie moglem znalezc gniazda most)
-
- Wiarus
Aaa, bo jest też ISPI NEXT i myślałem że o niego chodzi