Odbudowa Mini

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

cooperki35ge
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto: mini 35 german edition

Odbudowa Mini

Post autor: cooperki35ge »

Witam,
Poszukuję mechanika/lakiernika, znającego się na Miniakach, który podjąłby się ukończenia odbudowy mojego Mini. Mini został przeze mnie rozłożony, jest wyspawany, wózki wypiaskowane, pomalowane i na powrót założone. Z racji braku czasu nie jestem w stanie go postawić na koła i wrócić na drogę:). Potrzebuję kogoś kto podszedłby "z sercem" do tematu. Kogo moglibyście mi polecić?
Pozdrawiam.
garazowiec
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Austin mini 1000 . Austin Van 62

Re: Odbudowa Mini

Post autor: garazowiec »

Witam. Z punktu widzenia mechanika który ma po "kimś" ma złożyć samochód jest to niezłe wyzwanie , no chyba że wszystko zostało posegregowane i zrobiona została fotorelacja . Póki jeszcze nikt nie odpowiedział mogę polecić siebie ale mamy do siebie daleko a z tego co się orientuję to fachowcy od Mini są bliżej Twojego miejsca ,więc może ktoś się odezwie.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dyslaw
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: 1992 MINI Honda
Kontakt:

Post autor: dyslaw »

Dla osoby, która zna budowę miniaka to żadne wyzwanie. Jeśli części nie są posegregowane itp. to będzie to trwało trochę dłużej.
Czy weryfikowałeś części mechaniczne podczas rozbiórki? Silnik już jest po remoncie czy jeszcze przed?
Jak nie znajdziesz nikogo bliżej to zapraszam do Lublina. Jestem w trakcie dużego projektu [Volvo p1800s] ale mógłbym poskładać miniaka do kupy. Jeśli chodzi o lakierowanie to korzystam z zewnętrznej firmy.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

w belchatowie jest kolega ktory ma pojecie troche o miniaku, moze z nim sie dogadasz? ale on na codzien porszaki robi...

:)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ODPOWIEDZ