wspomaganie R50
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini One D
wspomaganie R50
Witam
czy we wszystkich Mini wspomaganie działa tak jakby go nie było czy tylko w moim?:-)
czy we wszystkich Mini wspomaganie działa tak jakby go nie było czy tylko w moim?:-)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: wspomaganie R50
Zasadniczo dosc ciezko chodzi
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini One D
czyli jak przestanie działać to się nie zauważy:-)
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini one
Cóż u mnie raz działa raz nie ostatnio dwa tygodnie jeździłam bez wspomagania, a jak miałam zamówić pompę to zaczęło działać i działa do dzisiaj mini jest szalone hehe ;D
Oj zdziwisz się, na pewno zauważysz.gogo pisze:czyli jak przestanie działać to się nie zauważy:-)
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
Żebyś się nie doigrała i nie stanęła gdzieś w polach. U mnie było podobnie, raz było raz nie, z reguły po wyłączeniu z klucza i ponownym uruchomieniu łapało. Do czasu... razu pewnego zwarcie na pompie było tak potężne, że popaliły się kable i bodajże rozdzielacz. Auto po prostu umarło. Fartem do awarii doszło może 150 m od warsztatu. dotoczyłem się... koszt naprawa ok. 700 złotych. Plus nowa pompa.Gabi pisze:Cóż u mnie raz działa raz nie ostatnio dwa tygodnie jeździłam bez wspomagania, a jak miałam zamówić pompę to zaczęło działać i działa do dzisiaj mini jest szalone hehe ;D
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini R50
Mój Mini poprzez pompę brzmi jak auto elektryczne. Na mocno skręconych kołach lub na zimnym silniku zimą wyje, że aż mi go szkoda. Cierpi biedak. Ale działa cały czas.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini one
U mnie umarła całkowicie