Można on-line?

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Onoku
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Można on-line?

Post autor: Onoku »

Cześć.
Mam pytanie: czy mogę wymówić swoje ubezpieczenie OC/AC/NW przez internet?
Szukam nowego ubezpieczyciela dla mojego MINIONA, mozecie coś polecić?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Można on-line?

Post autor: flapjck1 »

Mozesz nie przedluzac, musisz wymowienie zlozyc przed ukonczeniem aktualnej polisy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Onoku
Posiadane auto:

Post autor: Onoku »

Jestem spamerem, za 10 gr od postu narobie wszedzie barachla
zenlos
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini

Post autor: zenlos »

Gdzie macie wykupione ubezpieczenie OC? Pytam, bo niektóre ubezpieczalnie dosyć znacznie potrafią się różnić pod tym względem. I w sumie nie wiem z czego wynika ta róznica?
ben
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: ben »

Nie mam jakiegoś jednego ulubionego ubezpieczyciela od składek ubezpieczeniowych. Po prostu idę tam, gdzie aktualnie mają najkorzystniejszą ofertę.
A wbrew pozorom towarzystwo ubezpieczeniowe, może dużo zrobić, aby pozyskać klienta.
Dlatego zachęcam do szukania ofert, przeglądania, sprawdzania i analizowania.
Proponuję jeszcze tutaj sprawdzić: http://www.tanie-konto.pl/mbank/ekonto-konto-osobiste/
Awatar użytkownika
Borówa
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: R53 JCW

Post autor: Borówa »

Słuchajcie. Urządzę sobie trochę prywaty. Moja lepsza połówka zajmuje się ubezpieczeniami. Ma uprawnienia do większości towarzystw ubezpieczeniowych. Działa w całej Polsce. Zapraszam do kontaktu. Podpowie uczciwie co i jak i poszuka najlepszej opcji. Zapraszam do kontaktu: Monika - 794411003
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
andm
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini

Post autor: andm »

Dodam od siebie, że w przypadku ubezpieczeń obowiązkowych jakimi są ubezpieczenia OC, nie ma tak naprawdę znaczenie, gdzie je wykupimy, z tego względu, że ich parametry, zostały określone w ustawie i nie mogą być mniejsze. Oznacza to, że głównym kryterium (w przeciwieństwie do ubezpieczenia AC) jest cena.
Dlatego przed podjęciem decyzji, o tym, gdzie ubezpieczamy auto, warto jest to sprawdzić i porównać np na http://superpolisa.pl/
Zwłaszcza, że ceny poszczególnych polis OC, potrafią różnić się od siebie o kilkadziesiąt procent.
Awatar użytkownika
orsul
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: orsul »

andm pisze z sensem. Większość rzeczy związanych z OC determinuje prawo i dopiero wysokość składki jest zależna od towarzystwa ubezpieczeniowego. A rzeczywiście co inny ubezpieczyciel, tym różniejsze kryteria obliczania składki, więc warto porównywać.
Ludzie na ogół dają się łatwiej przekonać przez argumenty, na które sami wpadli, niż przez te, które ktoś im narzucił.Blaise Pascal
ODPOWIEDZ