Witam. Plan odpicowania mini

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Krycha003
Nowy
Nowy
Posiadane auto: mini one r50

Witam. Plan odpicowania mini

Post autor: Krycha003 »

Witam,

Z racji tego, że moje mini to r50 90km postanowiłem go trochę odpicować. Potrzebuje kilka informacji. Chce mu zwiększyć maksymalnie moc. Oczywiście zaczynam od mapowania silnika, oprócz tego jest jakis inny sposób? Kolejna zagadka jest to, że poszukuje idealnej obudowy lusterka prawego ( wersja eu nie żadne uk ) , ponieważ miałem przygode z bażantem, któremu spodobał się moj miniu i chciał go oglądnąć z bliska :/ interesuje mnie kolor biały ewentualnie kupie 2 lusterka w szachownice.
Więc potrzebuje jakiś namiarów :)

Kolejną sprawą sa pasy ( naklejki ) na maske. Macie jakis godny polecenia sklep? Oddaje auto do detalingu ( czy jak to sie tam zwie ) i po tej operacji chce mu dac pasy :)

Szukam również jakiegoś fajnego wydechu żeby nadać mu trochę fajniejszy sportowy dźwięk. Oraz jakieś lepszej jakości głośnik.

Ktoś zapyta czemu nie sprzedam tego i kupie ske jak chce się tak pobawić. To odpowiem. Dołożyłem do tego auta +/- wartość rynkową takiego samego modelu, ponieważ trafilem na model z lipna skrzynia. ( 2 razy w ciagu roku robiona skrzynia. Szykuje sie 3 robota ale to juz na gwarancji więc nie mój problem. ) + pompa wspomagania nówka. Dołożyłem mu też kilka rzeczy w stylu czujników parkowania. Na dniach chyba wsadze mu nawigacje. Także zwyczajnie żal mi go sprzedawać: )
ODPOWIEDZ