Dorabianie kluczyka z pilotem do Mini
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
Dorabianie kluczyka z pilotem do Mini
Hej,
napisałem nowy temat ponieważ po sprawdzeniu starych na forum informacje się zdezaktualizowały.
w Warszawie obdzwoniłem polecany na forum:
1. Bobik klucze dorabianie z Żelaznej: facet mówi wprost, że sobie nie radzi, może dociąć zwykły klucz.
2. Punkt z Jelonek: Firmę BAN-BER Banasik-Berski polecaną przez koleżankę Sarenka: też nie dorabiają, mówią, że mają urządzenie w naprawie i nie wiedzą kiedy i czy będzie ono z powrotem.
3. Punkt na Niepodległości: Dorabiają za 800 zł.
Pytanie: zna ktoś jakiś punkt w Warszawie lub okolicach, który dorobi kluczyk z pilotem do BMW Mini r53 z 2006?
napisałem nowy temat ponieważ po sprawdzeniu starych na forum informacje się zdezaktualizowały.
w Warszawie obdzwoniłem polecany na forum:
1. Bobik klucze dorabianie z Żelaznej: facet mówi wprost, że sobie nie radzi, może dociąć zwykły klucz.
2. Punkt z Jelonek: Firmę BAN-BER Banasik-Berski polecaną przez koleżankę Sarenka: też nie dorabiają, mówią, że mają urządzenie w naprawie i nie wiedzą kiedy i czy będzie ono z powrotem.
3. Punkt na Niepodległości: Dorabiają za 800 zł.
Pytanie: zna ktoś jakiś punkt w Warszawie lub okolicach, który dorobi kluczyk z pilotem do BMW Mini r53 z 2006?
Re: Dorabianie kluczyka z pilotem do Mini
Mam ten sam problem Ale sie zastanawialem czy nie taniej zakupic i podmienic caly zestaw do tzw. odpalania komp ews petla na stacyjke i kluczyki cena ok 250-500zl zalezy kto jak sobie policzy za ten zestaw
-
- Nowy
Ja mam kluczyk sprawny z pilotem i drugi serwisowy bez pilota więc nie ma co kombinować. Chcę mieć drugi z pilotem na wypadek zgubienia, uszkodzenia itd.
Znalazłem pod Warszawą zakład, który dorabia ten kluczyk za 400 zł.
https://kluczykarnia.pl/klucze-z-pilota ... per-s.html
W Warszawie cena była od 550 zł w górę więc opłaca mi się przejechać.
Znalazłem pod Warszawą zakład, który dorabia ten kluczyk za 400 zł.
https://kluczykarnia.pl/klucze-z-pilota ... per-s.html
W Warszawie cena była od 550 zł w górę więc opłaca mi się przejechać.
Daj znac czy dorobil Bo sam bym sie tam wybral
-
- Nowy
Dam znać, po to założyłem wątek. Gadałem z nimi i wydają się bardzo ogarnięci ale jak sami przyznali to 90% ich pracy to zaopatrywanie innych zakładów i dorabianie wysyłkowe dlatego powiedzieli, że Mini mogą ustawić tylko na soboty jak nie robią wysyłek. Ta mi nie pasuje to podjadę w następną i napiszę
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: BMW E46
Cześć, jeśli nadal szukasz to ja moge dorobić kluczyk wysyłkowo lub we Wrocławiu taniej
-
- Nowy
Kontynuując temat: Kluczykarnia.pl dała ciała i po wyprawie do nic odjechałem z kwitkiem. Straciłem czas i benzynę a MCS nie pali mało.
Szukam dalej, nie bardzo wiem jak mozna dorobic wysyłkowo klucz, po jakimś numerze? ale jak wtedy ze sparowaniem centralnego zamka?
Szukam dalej, nie bardzo wiem jak mozna dorobic wysyłkowo klucz, po jakimś numerze? ale jak wtedy ze sparowaniem centralnego zamka?
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: BMW E46
Dorobienie "odpalania" na podstawie jednego modułu, który wysyłasz mi kurierem.
Adaptacja pilota na podstawie instrukcji, którą Ci wyślę i polega na odpowiedniej sekwencji klikania przycisków
Adaptacja pilota na podstawie instrukcji, którą Ci wyślę i polega na odpowiedniej sekwencji klikania przycisków
-
- Swój Człowiek
Jeśli ktoś ma problem z kluczykiem to ja dorabiałem w Krakowie http://www.kluczyk.krakow.pl/page3.html
Rok bez żadnych problemów, przy okazji wykasował mi 3 kluczyki kodowane wcześniej, których Ja nie otrzymałem z samochodem.
Rok bez żadnych problemów, przy okazji wykasował mi 3 kluczyki kodowane wcześniej, których Ja nie otrzymałem z samochodem.
-
- Nowy
- Posiadane auto: One R50 1.4 D4D
Mam prośbę, podeśle mi ktoś zdjęcie kluczyka jaki występował w R50 2002-2003 r ?
Mam tylko zwykły a z przyciskami chciałbym dołożyć.
Mam tylko zwykły a z przyciskami chciałbym dołożyć.