Cześć wszystkim!
Czy ktoś z Was robił sobie trasę miniaczkiem do Anglii? Chodzi mi o classic mini , ciekawa jestem waszych spostrzeżeń itp. zachęcam do dyskusji
Mini do korzeni
Moderator: flapjck1
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Re: Mini do korzeni
myślę że znajdziesz kilka osób z taką trasą
ja jechałem taką trasę już 2 razy, a w przyszłym roku planuje kolejny raz
oczywiście klasykiem
trasa daleka, przynajmniej jeden nocleg po drodze,
głośno, twardo, ale jak zawsze przyjemnie z odpoczynkiem na promie lub pociągu
ja jechałem taką trasę już 2 razy, a w przyszłym roku planuje kolejny raz
oczywiście klasykiem
trasa daleka, przynajmniej jeden nocleg po drodze,
głośno, twardo, ale jak zawsze przyjemnie z odpoczynkiem na promie lub pociągu
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
-
- Nowy
- Posiadane auto:
a jakieś szczególne wskazówki dot. samego "zabezpieczenia" podróży np jakieś ubezpieczenie wykupione, bo sprawdzić to wiadomo jak przed większa podróżą -chociaż może i tutaj w mini są jakieś specjalne reguły
Ile czasu zajęła trasa nie wliczając noclegu?
Mąż jeździł swego czasu do Anglii, to jakieś tam obeznanie w temacie co warto zobaczyć jest
Ile czasu zajęła trasa nie wliczając noclegu?
Mąż jeździł swego czasu do Anglii, to jakieś tam obeznanie w temacie co warto zobaczyć jest
- MiniMe
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini Roadster
Zawsze mnie to ciekawilo - jakie to uczucie jezdzic ruchem lewostronnym autem z kierownica po prawej?
- orsul
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Aż mnie zaciekawiło to pytanie. Musi to być bardzo niecodzienne dla nas, osób jeżdżących "normalnie jak na całym świecie". Chyba się w końcu przejadę do Anglii i potem przekażę, jakie są moje wrażenia.
A co do zabezpieczeń, to ogólnie rzecz biorąc nasze OC na terenie prawie całej Unii Europejskiej obowiązuje bez problemu ze względu na Europejskie Porozumienie Gospodarcze (na stronie PBUK można zobaczyć listę). Wszystkie kraje, przez które będzie się przejeżdżało, są objęte tym porozumieniem.
A co do zabezpieczeń, to ogólnie rzecz biorąc nasze OC na terenie prawie całej Unii Europejskiej obowiązuje bez problemu ze względu na Europejskie Porozumienie Gospodarcze (na stronie PBUK można zobaczyć listę). Wszystkie kraje, przez które będzie się przejeżdżało, są objęte tym porozumieniem.
Ludzie na ogół dają się łatwiej przekonać przez argumenty, na które sami wpadli, niż przez te, które ktoś im narzucił.Blaise Pascal
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Dam znać jak już w końcu tam dotrzemy