gorzkie żale na fujarce
Moderator: flapjck1
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
gorzkie żale na fujarce
Cześć.
Przez jakieś 1,5 roku byłem użytkownikiem forum o nicku adam748, niezbyt dużo pisałem, ale nie byłem tylko obserwatorem. Któregoś pięknego dnia wszedłem na forum i zastałem taką oto informację:
"Masz całkowicie zabroniony dostęp do tej witryny.
Aby uzyskać więcej informacji, proszę skontaktować się z administratorem witryny.
Twoja nazwa użytkownika została zablokowana."
Było to około dwa miesiące temu. Więc aby uzyskać więcej informacji kontaktowałem się z administratorem tak jak było powyżej napisane, ale bezskutecznie. Wreszcie znalazłem chwilę, żeby zalogować się ponownie pod nowym nickiem i spróbować wyjaśnić sprawę.
Ponawiam pytanie do Włodarzy Forum, tym razem publicznie...dla czego zostałem zablokowany ?? Nie jestem zbyt aktywnym użytkownikiem, ale mam Mini, dość często tu zaglądam, chciałbym odzyskać dostęp pod poprzednim nickiem.
Pozdrawiam
Adam
Przez jakieś 1,5 roku byłem użytkownikiem forum o nicku adam748, niezbyt dużo pisałem, ale nie byłem tylko obserwatorem. Któregoś pięknego dnia wszedłem na forum i zastałem taką oto informację:
"Masz całkowicie zabroniony dostęp do tej witryny.
Aby uzyskać więcej informacji, proszę skontaktować się z administratorem witryny.
Twoja nazwa użytkownika została zablokowana."
Było to około dwa miesiące temu. Więc aby uzyskać więcej informacji kontaktowałem się z administratorem tak jak było powyżej napisane, ale bezskutecznie. Wreszcie znalazłem chwilę, żeby zalogować się ponownie pod nowym nickiem i spróbować wyjaśnić sprawę.
Ponawiam pytanie do Włodarzy Forum, tym razem publicznie...dla czego zostałem zablokowany ?? Nie jestem zbyt aktywnym użytkownikiem, ale mam Mini, dość często tu zaglądam, chciałbym odzyskać dostęp pod poprzednim nickiem.
Pozdrawiam
Adam
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: gorzkie żale na fujarce
Podejrzewam ze wywalił cię robot za nieaktywność
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
Eeee
Nie, login aktywny, ostatnia obecność wczoraj, nie bawiłeś się widocznością podforum? Typu wyłącz forum klasyków?
Nie, login aktywny, ostatnia obecność wczoraj, nie bawiłeś się widocznością podforum? Typu wyłącz forum klasyków?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
No właśnie nie, stało się tak z dnia na dzień. Przed chwilą próbowałem się znowu zalogować jako adam748 i cały czas to samo...
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Odblokowałem konto. Zmieniłem również hasło, nowe wysyłam na maila przypisanego do konta. Zaloguj się i zmień je na wybrane przez Ciebie.
Gra i buczy Dziękuję
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
Teraz tak, blokade zrobilem ci ja, ale za co nie pamietam albo awaria jakas albo nadmiernie spamowales
Raczej do spamowania mi daleko...
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
flap musiał być w jakimś ciągu usuwania, bo kilku userów tego wrześniowego ranka zostało zablokowanych
Strzeż się i korzystaj
Strzeż się i korzystaj