przód już poskładałem ... te maskownice przy zegarach to istna masakra ... się namęczyłem ... wcześniej okleiłem je skajką żeby pozbyć się otworów wentylacyjnych ...♥ nie mogę się napatrzeć ... tak mi się podoba !!! aż się chce zaśpiewać " ... zawsze chciałem mieć takie coś !!! "
Ja układałem kumplowi, ale dorobiłem sobie kłopotu wkładając dodatkowo półeczkę na dno z dodatkowa dykta dla wzmocnienia dna, ale tez byłem zadowolony z efektu
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Igor ... chciałeś więcej fotek silnika ... jeszcze kilka rzeczy zostało do dokręcenia ... a i szukam jakiegoś ładnego korka wlewu oleju ... tzn. takiego tuningowego ... jakieś aluminium ... nie wiem co można dostać ...
Gibki Staruszek pisze: a i szukam jakiegoś ładnego korka wlewu oleju ... tzn. takiego tuningowego ... jakieś aluminium ... nie wiem co można dostać ...
tłum. google "Ta nakrętka wlewu olejowego ze stopu cynku jest pasująca do wszystkich obudów Rocker serii A, w szczególności pokrywy rocker MG Metro / Minifin. Obrobiony za pomocą naszego rozpoznawalnego logo."
Gibki Staruszek pisze:Igor ... chciałeś więcej fotek silnika ... jeszcze kilka rzeczy zostało do dokręcenia ... a i szukam jakiegoś ładnego korka wlewu oleju ... tzn. takiego tuningowego ... jakieś aluminium ... nie wiem co można dostać ...
W komorze porządeczek, aż miło białko zawiesić
A ten tył coś mi przypomina
Załączniki
WP_20180406_13_38_20_Pro.jpg (124.75 KiB) Przejrzano 399 razy