przewód jest w dosyć mocnej rurce a ona przypięta klamrami do nadwozia . Wywaliłem fabryczne blaszane osłonki bo tam tylko zgnilizna ... do podłogi wspawane są gwinty i do nich przykręcane klamry . Całość sporo wyżej niż poziom wydechu.monsterk pisze:Przewód plusowy tak nie jest montowany, pierwsze co zrobisz to go przetrzeszGibki Staruszek pisze:fotki z kanału
MINI 1000 - OOOOOLALA...1986 GIBKI
Moderator: flapjck1
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Re: MINI 1000 - OOOOOLALA...1986 GIBKI
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Gibki Staruszek pisze:przewód jest w dosyć mocnej rurce a ona przypięta klamrami do nadwozia . Wywaliłem fabryczne blaszane osłonki bo tam tylko zgnilizna ... do podłogi wspawane są gwinty i do nich przykręcane klamry . Całość sporo wyżej niż poziom wydechu.monsterk pisze:Przewód plusowy tak nie jest montowany, pierwsze co zrobisz to go przetrzeszGibki Staruszek pisze:fotki z kanału
W sumie od stania nic sie nie przetrze
- Gibki Staruszek
- Maniak
Ty... gwiazdor tvn'u ... !!! bardzo śmieszne ...monsterk pisze:Gibki Staruszek pisze:przewód jest w dosyć mocnej rurce a ona przypięta klamrami do nadwozia . Wywaliłem fabryczne blaszane osłonki bo tam tylko zgnilizna ... do podłogi wspawane są gwinty i do nich przykręcane klamry . Całość sporo wyżej niż poziom wydechu.monsterk pisze: Przewód plusowy tak nie jest montowany, pierwsze co zrobisz to go przetrzesz
...w przyszłym tygodniu jadę na przegląd ...
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
cholera, Michal odzyskal login do forum
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Gibki Staruszek
- Maniak
pamiętając ostatnie męki z klinem zrobiłem taki dynks... testowałem na sucho i wchodzi fajnie a rolka pod spodem ładnie dociska z góry...
- Załączniki
-
- 333.jpg (173.79 KiB) Przejrzano 446 razy
-
- 444.jpg (185.3 KiB) Przejrzano 446 razy
-
- 2222.jpg (191.74 KiB) Przejrzano 446 razy
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
To uważaj na taki naprowadzacz kanałowy na stacjach diagnostycznych, albo jak wpadnie na rolki. Miej gaśnice w rękuGibki Staruszek pisze:Ty... gwiazdor tvn'u ... !!! bardzo śmieszne ...monsterk pisze:Gibki Staruszek pisze: przewód jest w dosyć mocnej rurce a ona przypięta klamrami do nadwozia . Wywaliłem fabryczne blaszane osłonki bo tam tylko zgnilizna ... do podłogi wspawane są gwinty i do nich przykręcane klamry . Całość sporo wyżej niż poziom wydechu.
- Gibki Staruszek
- Maniak
Przy czerwonym mini ustawiałem obok diagnostyki zbieżność ... potem diagnosta (co prawda znajomy) nie kazał wjeżdżać na rolki tyko zerknął na spód z kanału ... prawdę mówiąc nie oglądał silnika i numerów nadwozia ... klakson sprawdził może historia się powtórzy ...? magia mini działamonsterk pisze:To uważaj na taki naprowadzacz kanałowy na stacjach diagnostycznych, albo jak wpadnie na rolki. Miej gaśnice w rękuGibki Staruszek pisze:Ty... gwiazdor tvn'u ... !!! bardzo śmieszne ...monsterk pisze:
- lilek
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Wściekły Mini Honda
Mini Cooper Silverstone, Mini Cooper Blue Star - Lokalizacja: CK
- Kontakt:
Gibki, jak się sprawdzi, chętnie pożyczęGibki Staruszek pisze:pamiętając ostatnie męki z klinem zrobiłem taki dynks... testowałem na sucho i wchodzi fajnie a rolka pod spodem ładnie dociska z góry...
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
A ja kupiłem ostatnio bezklinowa uszczelkę
- Gibki Staruszek
- Maniak
ni huhu... nie oddam jej nikomu !!! zawsze chciałem mieć takie coś !!!lilek pisze:Gibki, jak się sprawdzi, chętnie pożyczęGibki Staruszek pisze:pamiętając ostatnie męki z klinem zrobiłem taki dynks... testowałem na sucho i wchodzi fajnie a rolka pod spodem ładnie dociska z góry...
Konrad K_2 pisze:A ja kupiłem ostatnio bezklinowa uszczelkę
do twojego pasuje brak chromu ... widziałem tez jak ludzie wsadzali zwykły czarny kabel
- Gibki Staruszek
- Maniak
jak ktoś jest ciekaw jak działa moje narzędzie do klinów to może zerknąć na film ... to było pierwsze użycie i wiadomo ,że trzeba nabrać małej wprawy
https://www.youtube.com/watch?v=43m9e0KLS68&t=15s
https://www.youtube.com/watch?v=43m9e0KLS68&t=15s
- lilek
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Wściekły Mini Honda
Mini Cooper Silverstone, Mini Cooper Blue Star - Lokalizacja: CK
- Kontakt:
Za mało napryskałeś tego mydła, zdecydowanie łatwiej ślizga się na smar silikonowy , zawsze go używam i przy mniej wymyślnym narzędziu idzie trochę lepiej, ale i tak
- Gibki Staruszek
- Maniak
no mało miałem tego płynu ... ale wyszłolilek pisze:Za mało napryskałeś tego mydła, zdecydowanie łatwiej ślizga się na smar silikonowy , zawsze go używam i przy mniej wymyślnym narzędziu idzie trochę lepiej, ale i tak
Smar silikonowy i wszystkie plaki itp .nie ma prawa bytu u mnie i w całej okolicy ... to dziadostwo potrafi zniszczyć lakierowanie auta.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
To jezdzij z taka robota do sąsiada 2 bramy dalej
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Gibki Staruszek
- Maniak
dziś jeździłem po osiedlu ... nic nie odpadło i nie wybuchło hamulce trochę drewniane , ciężko się kręci (mała kierownica) i troche się dławi przy dodawaniu gazu ... i faktycznie w fotel nie wgniata ...