Przewody hamulcowe
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini r53
Przewody hamulcowe
Hej, jako że będę wymieniał przewody hamulcowe, chce wymienić na przewody w oplocie skąd pytanie czy macie jakieś sprawdzone firmy które moglibyście polecić? Bo wybór jest całkiem spory a nie chce kupować czegoś co będzie słabe.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini one
Re: Przewody hamulcowe
Witam. Chętnie podepne się pod temat
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
Cześć. U mnie siedzą przewody firmy 'Hel' od 3 lat i sobie chwalę. Kupowałem przez internet. Dobry kontakt i doradztwo.
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
Rowniez polecame przewody Hel.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53
a ma to jakieś znaczenie jakiej marki? Stalowe przewody, byle wysokiej jakości (tzn. żeby się nie rozpadły albo nie zaczęły ciec na łączeniach po kilku miesiącach) + dobry płyn i klocek i już auto zacznie hamować jak należy...
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper R50 2004r lift
Witam,Te w oplocie ''Hel'' mam w moim Miniaku.Autko sprowadzone,Italia serwis zakładał.Ponad 3lata po wymianie i nic nie cieknie na łączeniach.Mam nowe tarcze i klocuszki też.Hamulce brzytewka..
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
Marka nie ma wielkiego znaczenia ale musi być to produkt markowy. Przy tanich przewodach nie masz pewności z czego są zrobione końcówki, czym pokryte są przewody itd. Ja polecam Hel i Goodridge, którego używałem w poprzednim motocyklu.
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53 200+PS
U mnie latają motorki i auta na Goodridge i Hel wiele lat i nie ma z nimi najmniejszych problemów. Możesz sobie nawet konfigurować zestawy jak ci się podoba. Kolory, końcówki, długości przewodów. Albo zestawy dedykowane, które pasują bez jakiegoś kombinowania a nie zawsze tak jest