chyba nie było jeszcze na forum więc dla porządku wklejam:
1. Dudy z "Klimek vs Duda"
https://allegro.pl/oferta/mini-cooper-z ... 8829601911
2. Speciale 1988
https://allegro.pl/oferta/mini-speciale ... 8837160703
Miniaki na WOŚP
Moderator: flapjck1
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
Miniaki na WOŚP
Honda > Mini
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Re: Miniaki na WOŚP
Mini Dudy nie ma przeglądu ani adnotacji o zmianie pojemności silnika. Tak więc licytuje się "kota w worku"
Pozdrawiam,
Arti
Arti
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
ma blachy (nie tymczasowe), jak to zrobił bez przeglądu? mi nawet przerejestrować po kupnie nie chcieli bez przeglądu, a tu rejestracja pomyślna. inna sprawa, że jak ktoś oglądał "klimek vs duda" ten wie, że twór Dudy to zabawka na tor, a nie do ruchu ulicznego
Honda > Mini
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Mam oficjalną odpowiedź z TVN Turbo:
Chwalą się różnymi modyfikacjami ale o rzeczach istotnych nic nie wspominają. Słabe to. Bo jak się ktoś nie zna to kupi sobie "cukierka", którego nie odwinie z papierka
Generalnie mi chodzi o to, że w opisie aukcji nie ma nic na temat "Kupisz tylko na tor" czy "Bez prawa rejestracji" itp.Dzień dobry,
Auto ma aktualne OC. W dowodzie rejestracyjnym nie ma informacji o zmienionym silniku ani aktualnego badania technicznego – w razie problemów Grzegorz Duda służy informacjami, w jaki sposób najlepiej procedować w celu uzyskania wyżej wymienionych.
Chwalą się różnymi modyfikacjami ale o rzeczach istotnych nic nie wspominają. Słabe to. Bo jak się ktoś nie zna to kupi sobie "cukierka", którego nie odwinie z papierka
Pozdrawiam,
Arti
Arti
-
- Nowy
- Posiadane auto: Austin mini 1000 . Austin Van 62
A tego co zauważyłem to większość samochodów itp. wynalazków zostaje wylicytowana po czym stoi rok na placach, magazynach jako firmowe reklamy i po roku trafia znów na licytacje. Nikt tym nie jeździ po bułki do sklepu. A po drugie samochód może i ma przegląd pomieważ "to twór Dudy i to z telewicji ! " ale jak przyjdzie czas na następny przegląd to "obcy" diagnosta nie podbije .