Przy okazji do rambo: tydzień temu widziałem Twoje maleństwo przy Tesco na Karwinach, wciąż wygląda świetnie

Moderator: flapjck1
Zgadza się - to ja - a maleństwo jak maleństwo - raczej mało jest używane więc się nie zmieniasurmik pisze:Super, ze będzie spotkanie. Szkoda, że w niedziele nie będzie mnie w trójmieście. Z drugiej strony i tak jeszcze nie sprawiłem sobie auta. No ale przyznam ,ze jest szansa, że na nastepne spotkanie zjawię się już zmotoryzowany
Przy okazji do rambo: tydzień temu widziałem Twoje maleństwo przy Tesco na Karwinach, wciąż wygląda świetnie
Zapraszamy do KLUBUOrzemek pisze:A mogę być trochę złośliwy?Proszę
![]()
Widziałem Łukaszu jak Twoje maleństwo świetnie wygląda, zresztą sam mi to pokazałeś. Ale nie gniewaj sięZ naszej grupki spotykających się to jednak Ty zrobiłeś najlepszy miniakowy deal. Widać masz nosa do interesów. Może zostaniesz jakimś prezesem?
Spoko spoko - po prostu sobie żartujemy.Dejwid pisze:wpadne napewno ale nie tym razem bo miniak jeszcze w trakcie remontu, a z tymi "złośliwościami" to troche chłopaki przesadzacie bo nikomunapewno o hierarchie nie chodziło więc proponuję zluzujcie trochę bo nikomu na dobre takie docinki nie wyjdą