czy jest to oryginal?
z gory dzieki za odpowiedzi

heh no tak racja - troche zamotany dzisiaj jestemMiniac pisze:Jak ze zdjeć ocenić czy auto bezwypadkowe... Jeżeli jest to Cooper z roczników 2002-2004 wygląda na to że zderzaki itp są ok. Tyle tylko że nie podałeś żadnego rocznika , ziom ogarnij się...
mnie ten zielony sie wlasnie podoba szkoda tylko ze do tego dolozyli czarnyMiniac pisze:w takim rzie wszysko jest jak najbardziej w porzadku. Ze smaczków widze że ma nakładkę na lusterko zwenętrzne Union Jack - fajnetylko kombinacja kolorów czarny z zielonym trochę nieszczęśliwa
No właśnie... musiałeś się wykazać nie lada charyzmą żeby znaleźć w CH zwykłego Cooperamaciekk86 pisze:
szkoda ze to nie eSka
Np. w s-ce w CH wkładali od razu DSCIII i 6poduszek, więc tu może być podobnie.Miniac pisze: Odnośnie wyposażenia - pojęcia nie mam ale raczej w Cooperze z tego rocznika nie rozpieszczali. Możesz liczyć na pełną elektrykę, abs, może jakaś podstawowa wersja kontroli trakcji...
sam mnie znalazl - dobra oferta jest to trzeba skorzystacGotti pisze:No właśnie... musiałeś się wykazać nie lada charyzmą żeby znaleźć w CH zwykłego Cooperamaciekk86 pisze: szkoda ze to nie eSka![]()
Piotr Topór pisze:takie zużycie jednej opony jest dobrą kartą przetargową przy zakupie.
Dobre oko maszPiotr Topór pisze:Coś ma nie tak z prawą oponą-jest "łysa" na zewnątrz. Zawieszenie może być nieustawione lub był stuknięty dołem. Lewa jest w porządku. Z dobrych zdjęć można wiele wywnioskować - takie zużycie jednej opony jest dobrą kartą przetargową przy zakupie.
ktoś zadawał za dużo pytań o łysą oponeflapjck1 pisze:trupa w worku