Porada przy zakupie
Porada przy zakupie
zastanawiam sie nad zakupem tego samochodu i chcialbym zeby ktos obeznany w temacie sie wypowiedzial - czy ze zdjec sprawia wrazenie bezwypadkowego (wiem wiem - to najlepiej na zywo zobaczyc ale auto jest w szwajcarii a musze sie szybko zdecydowac).
czy jest to oryginal?
z gory dzieki za odpowiedzi
czy jest to oryginal?
z gory dzieki za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony 27 lis 2008, 13:53 przez maciekk86, łącznie zmieniany 1 raz.
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Porada przy zakupie
Jak ze zdjeć ocenić czy auto bezwypadkowe... Jeżeli jest to Cooper z roczników 2002-2004 wygląda na to że zderzaki itp są ok. Tyle tylko że nie podałeś żadnego rocznika , ziom ogarnij się...
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika...
Miniac pisze:Jak ze zdjeć ocenić czy auto bezwypadkowe... Jeżeli jest to Cooper z roczników 2002-2004 wygląda na to że zderzaki itp są ok. Tyle tylko że nie podałeś żadnego rocznika , ziom ogarnij się...
heh no tak racja - troche zamotany dzisiaj jestem
rocznik 2002
a przez napisanie 'bezwypadkowy' chodzilo mi wlasnie o to czy czesci zgadzaja sie rocznikiem ze soba
szkoda ze to nie eSka
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
w takim rzie wszysko jest jak najbardziej w porzadku. Ze smaczków widze że ma nakładkę na lusterko zwenętrzne Union Jack - fajne tylko kombinacja kolorów czarny z zielonym trochę nieszczęśliwa
Miniac pisze:w takim rzie wszysko jest jak najbardziej w porzadku. Ze smaczków widze że ma nakładkę na lusterko zwenętrzne Union Jack - fajne tylko kombinacja kolorów czarny z zielonym trochę nieszczęśliwa
mnie ten zielony sie wlasnie podoba szkoda tylko ze do tego dolozyli czarny
bialy dach by byl fajny
a wiesz moze jakie bylo podstawowe wyposazenie miniacza z tego rocznika?
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ale jaki zielony, przecież to British racing green
No włąsnie gdyby to była kombinacja "zielonego" z białym byłoby zdecydowanie lepiej - no cóż , ktoś tak sobie skonfigurował auto.
Odnośnie wyposażenia - pojęcia nie mam ale raczej w Cooperze z tego rocznika nie rozpieszczali. Możesz liczyć na pełną elektrykę, abs, może jakaś podstawowa wersja kontroli trakcji...
A teraz zobacz co można z takiego autka zrobić - felga 17-stka, zawieszenie oraz pakiet aero - ma potencjał Fotka zrobiona przeze mnie na Mini United 2007
No włąsnie gdyby to była kombinacja "zielonego" z białym byłoby zdecydowanie lepiej - no cóż , ktoś tak sobie skonfigurował auto.
Odnośnie wyposażenia - pojęcia nie mam ale raczej w Cooperze z tego rocznika nie rozpieszczali. Możesz liczyć na pełną elektrykę, abs, może jakaś podstawowa wersja kontroli trakcji...
A teraz zobacz co można z takiego autka zrobić - felga 17-stka, zawieszenie oraz pakiet aero - ma potencjał Fotka zrobiona przeze mnie na Mini United 2007
- Załączniki
-
- P1030186.JPG (56.03 KiB) Przejrzano 2524 razy
maciekk86 pisze:
szkoda ze to nie eSka
No właśnie... musiałeś się wykazać nie lada charyzmą żeby znaleźć w CH zwykłego Coopera
[ Dodano: Sob 10 Lis, 2007 ]
Miniac pisze:Odnośnie wyposażenia - pojęcia nie mam ale raczej w Cooperze z tego rocznika nie rozpieszczali. Możesz liczyć na pełną elektrykę, abs, może jakaś podstawowa wersja kontroli trakcji...
Np. w s-ce w CH wkładali od razu DSCIII i 6poduszek, więc tu może być podobnie.
Gotti pisze:maciekk86 pisze:szkoda ze to nie eSka
No właśnie... musiałeś się wykazać nie lada charyzmą żeby znaleźć w CH zwykłego Coopera
sam mnie znalazl - dobra oferta jest to trzeba skorzystac
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Coś ma nie tak z prawą oponą-jest "łysa" na zewnątrz. Zawieszenie może być nieustawione lub był stuknięty dołem. Lewa jest w porządku. Z dobrych zdjęć można wiele wywnioskować - takie zużycie jednej opony jest dobrą kartą przetargową przy zakupie.
Piotr Topór pisze:takie zużycie jednej opony jest dobrą kartą przetargową przy zakupie.
taaaaaa w Szwajcarii na pewno
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Piotr Topór pisze:Coś ma nie tak z prawą oponą-jest "łysa" na zewnątrz. Zawieszenie może być nieustawione lub był stuknięty dołem. Lewa jest w porządku. Z dobrych zdjęć można wiele wywnioskować - takie zużycie jednej opony jest dobrą kartą przetargową przy zakupie.
Dobre oko masz rzeczywiście łysawa - a to w CH nie przystaje
ps
a co on ma na kanapie tylnej
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
trupa w worku
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
na kanapie tylnej pewnie kola zimowe/letnie - tak wyglada
no to bedzie nowy miniak w krakowie
taki zielony z czarnym dachem u nas juz jest, widuje bardzo czesto
no to bedzie nowy miniak w krakowie
taki zielony z czarnym dachem u nas juz jest, widuje bardzo czesto
flapjck1 pisze:trupa w worku
ktoś zadawał za dużo pytań o łysą opone
troche dlugo zeszlo ale chcialem podziekowac za porady i spostrzezenia (szczegolnie o oponie i worku )
a wiec wyjasniam - opony byly obie z przodu dosc wylysiale - chyba ktos przed sprzedaza postanowil ze nie odpusci mu tak latwo
worek byl z kolami do innego samochodu sojacego na tym placu.
samochod faktycznie wyglada na bezwypadkowy - juz jest po przegladzie - wszystko bylo ok ;]
ogolnie bardzo przyjemne autko - przyjechalem nim ze szwajcarii na tych lysych oponach w niezbyt sprzyjajacych warunkach (3 tygodnie temu) i nie bylo zadnych problemow (chociaz trzeba przyznac ze zawias twardszy od golfa )
niestety musial stac przez ten czas w mojej rodzinnej miejscowosci pod domem bo mialem troche napiety grafik na uczelni ale teraz mysle ze po swietach juz z nowymi zimowkami nic nie stanie na przeszkodzie zeby go przyciagnac do krakowa.
z ciekawostek wyposazeniowych okazalo sie ze ma prawdopodobnie dolozone xenony (jest duzy zasieg swiecenia, jest kolor swiatla i jest autopoziomowanie - nie ma spryskiwaczy)
zmartwil mnie brak zamykanego schowka
pozdrawiam i do spotkania na trasie
a wiec wyjasniam - opony byly obie z przodu dosc wylysiale - chyba ktos przed sprzedaza postanowil ze nie odpusci mu tak latwo
worek byl z kolami do innego samochodu sojacego na tym placu.
samochod faktycznie wyglada na bezwypadkowy - juz jest po przegladzie - wszystko bylo ok ;]
ogolnie bardzo przyjemne autko - przyjechalem nim ze szwajcarii na tych lysych oponach w niezbyt sprzyjajacych warunkach (3 tygodnie temu) i nie bylo zadnych problemow (chociaz trzeba przyznac ze zawias twardszy od golfa )
niestety musial stac przez ten czas w mojej rodzinnej miejscowosci pod domem bo mialem troche napiety grafik na uczelni ale teraz mysle ze po swietach juz z nowymi zimowkami nic nie stanie na przeszkodzie zeby go przyciagnac do krakowa.
z ciekawostek wyposazeniowych okazalo sie ze ma prawdopodobnie dolozone xenony (jest duzy zasieg swiecenia, jest kolor swiatla i jest autopoziomowanie - nie ma spryskiwaczy)
zmartwil mnie brak zamykanego schowka
pozdrawiam i do spotkania na trasie