Rover Mini Cooper 1.3 1994

Część forum poświęcona naszym Miniakom. Zanim założysz nowy post, zapoznaj sie z panującymi tu zasadami.

Moderator: flapjck1

minimania

Rover Mini Cooper 1.3 1994

Post autor: minimania »

Witam Panie i Panow!!!

Po dluższym okresie pozostawania wierzacym lecz nie praktykujacym minimaniakiem powróciłem do starej miłości. A znalazłem ją w Poznaniu... Od 2 dni stoi pod domem i zastanawiam się od czego zacząć - chciałbym prosić o namiar na mechaniora-mini-złota-rączka w okolicach Warszawy (sam mieszkam w Wawrze), także link do jakiegoś MANUALA.
Miło powrócić do szacownego grona posiadaczy Mini po 5 latach (jeździłem kiedyś zieloną żabą z '87) i zobaczyć, że stara zlotowo-garażowa wiara się nienajgorzej trzyma.
Dziękuję i liczę na WAS!

Pozdro,
minimania
Załączniki
mini2.JPG
mini2.JPG (81.16 KiB) Przejrzano 1788 razy
mini1.JPG
mini1.JPG (69.07 KiB) Przejrzano 1788 razy
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Rover Mini Cooper 1.3 1994

Post autor: icemac »

ładny ;)

a manual w dziale download, lub już nawet parę razy linka podawałem (do plików u mnie) - poszukaj, nawet ostatnio temat się przewijał
Awatar użytkownika
rambo_3m
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
Kontakt:

Post autor: rambo_3m »

Gratulacje :) Ja gdzieś mam kompletną wersję manuala (ze wszystkimi rozdziałami) - do sciągnięcia TUTAJ
Wróciłem po x latach nieobecności :)
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

ktos z ekipy stosia znajomych?? :shock:
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
minimania

Post autor: minimania »

flapjck1 pisze:ktos z ekipy stosia znajomych?? :shock:

Hehe - dokladnie tak. Tomek Stosio jak zobaczyl mojego potwora zaczal przegladac mobile.de ... Takze wielu z Was z pewnoscia bede kojarzyl...
Pozdrawiam,
filmowanie-hd.pl

Post autor: filmowanie-hd.pl »

Witam
bardzo bym prosil o przeslanie jakiegos adresu gdzie mogbym zdobyc poszerzacze nad kola takie jak na foto - z gory dziekuje i pozdrawiam
ODPOWIEDZ