Serdecznie witam grono posiadaczy BMW Mini!

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

harry

Serdecznie witam grono posiadaczy BMW Mini!

Post autor: harry »

Witam Was wszystkich serdecznie! Cieszę się, że mogę dołączyć do klejnego forum nawiązującego do pasji powiązanej ze sportami motorowymi lecz w mniejszym gabarytowo wydaniu ;-) Postanowiłem zakupić mojej kochanej drugiej połowie coś mocniejszego lecz zgrabniejszego niż moje paskudy i tak stała się posiadaczką Coopera S.

Powiem szczerze, że auto intryguje i korci chociaż moja przesiadka słabsza to bardzo emocjonująca.

Będę pisał ilością proporcjonalną do wrażeń pozytywnych jak i negatywnych z każdej przejażdżki. Już nie mogę się doczekać jak sobie poradzi na torze gokartowym na torze Poznań ;-)

Pozdrawam i do kolejnej zdań wymiany.

Harry
Awatar użytkownika
jrock7
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R55 Cooper D

Re: Serdecznie witam grono posiadaczy BMW Mini!

Post autor: jrock7 »

Witaj!
qn

Post autor: qn »

Hej! Gratulacje (dla żonki) :) A marka na S to paskudy- prawda... ;)
harry

qn pisze:Hej! Gratulacje (dla żonki) :) A marka na S to paskudy- prawda... ;)

Paskudy lub brzydale :!: :twisted: Mam nadzieję, że zamieszczenie kilku fotek marki na S nie skończy się ogólną forumową krytyką. Miniaka zdjęć jeszcze nie mam. Jest czerwony z białym dachem, lusterkami i kołami. Coś napstrykam i zamieszczę :mrgreen:

Subaru Impreza WRX STI 2.5L US Spec 335KM/480Nm
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka

Subaru Forester XT 2.5L US Spec 260KM/390Nm
Fotka
Fotka
Fotka
qn

Ładne toto nie jest z pewnością, choć na pewno fajniutkie :)

PS.Moja impreza kilka dobrych lat temu skończyła się tak, ratując mi życie:
Załączniki
si po wypadku.jpg
si po wypadku.jpg (49.39 KiB) Przejrzano 1249 razy
harry

qn pisze:Ładne toto nie jest z pewnością, choć na pewno fajniutkie :)

PS.Moja impreza kilka dobrych lat temu skończyła się tak, ratując mi życie:

Niesamowity dźwięk silnika uwydatniony kompletnym układem wydechowym Supersprinta w obu przypadkach. Przyczepność i trzymanie jakie na świecie konkurencyjnie posiada tylko EVO. STI zbiera się w 4 sekundy z hakiem do setki w zależności od strzału ze sprzęgła AP Racing. Kreska ze Świnkami, MPowerami czy zdziwiona mina bikera z kciukiem podziwu na szlifierce, której dotrzymuję tempa to wszystko jest fajniutkie ;) 4ester jako alternatywa do przemieszczania się po mieście jest ładniejszy, ale generalnie ładny też nie jest. W automacie zbiera się poniżej 6 sekund. Ale tutaj chodzi głównie o wrażenia z jazdy. Brzydkie auta dla płci brzydszej. Miniak będzie pięknym uzupełnieniem. Chociaż nie wątpie, że wrażenia z jazdy ma równie emocjonujące lecz w innym wydaniu.

Wygląda na czołówkę ze słupem. I tak skończył się poczciwy GTek. Na szczęście Tobie jak widać nic poważnego się nie stało.

Ale dość o marce S. Obiecuje, że to ostatni post w tym zakresie tematycznym poza prywatnymi odpowiedziami na pytania. To forum Miniaka. Marka S ma swoje!

Naszego Coopera odbieramy w tygodniu. Wtedy podzielę się pierwszymi wrażeniami.

Pozdrawiam

Harry
qn

Na SI poprzesiadano sie u mnie na wsi zespołowo z beemek starej serii 5, zakończyłem więc romans z ta marką :)
Strzał był z drzewem po kolizji z pijanym skodziarzem- z innego auta pewnie nie wyszedłbym żywy- bo wolno nie jechałem :).
Na podwórcu stoi aktualnie jeszcze relatywnie rzadki SVX (zagazowany automat 3.3)- autko idealne na bahna i absolutnie niepraktycznie w mieście, tu na ostatniej fotce:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic.php?t=3027

Szczekamy na fotosy MINIaka...
Ostatnio zmieniony 02 gru 2007, 22:47 przez qn, łącznie zmieniany 1 raz.
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

a tego foresterka to nie myślisz sprzedać ?? Tak tylko pytam...
ODPOWIEDZ