Serdecznie witam grono posiadaczy BMW Mini!
Serdecznie witam grono posiadaczy BMW Mini!
Witam Was wszystkich serdecznie! Cieszę się, że mogę dołączyć do klejnego forum nawiązującego do pasji powiązanej ze sportami motorowymi lecz w mniejszym gabarytowo wydaniu Postanowiłem zakupić mojej kochanej drugiej połowie coś mocniejszego lecz zgrabniejszego niż moje paskudy i tak stała się posiadaczką Coopera S.
Powiem szczerze, że auto intryguje i korci chociaż moja przesiadka słabsza to bardzo emocjonująca.
Będę pisał ilością proporcjonalną do wrażeń pozytywnych jak i negatywnych z każdej przejażdżki. Już nie mogę się doczekać jak sobie poradzi na torze gokartowym na torze Poznań
Pozdrawam i do kolejnej zdań wymiany.
Harry
Powiem szczerze, że auto intryguje i korci chociaż moja przesiadka słabsza to bardzo emocjonująca.
Będę pisał ilością proporcjonalną do wrażeń pozytywnych jak i negatywnych z każdej przejażdżki. Już nie mogę się doczekać jak sobie poradzi na torze gokartowym na torze Poznań
Pozdrawam i do kolejnej zdań wymiany.
Harry
Re: Serdecznie witam grono posiadaczy BMW Mini!
Hej! Gratulacje (dla żonki) A marka na S to paskudy- prawda...
qn pisze:Hej! Gratulacje (dla żonki) A marka na S to paskudy- prawda...
Paskudy lub brzydale Mam nadzieję, że zamieszczenie kilku fotek marki na S nie skończy się ogólną forumową krytyką. Miniaka zdjęć jeszcze nie mam. Jest czerwony z białym dachem, lusterkami i kołami. Coś napstrykam i zamieszczę
Subaru Impreza WRX STI 2.5L US Spec 335KM/480Nm
Fotka
Fotka
Fotka
Fotka
Subaru Forester XT 2.5L US Spec 260KM/390Nm
Fotka
Fotka
Fotka
Ładne toto nie jest z pewnością, choć na pewno fajniutkie
PS.Moja impreza kilka dobrych lat temu skończyła się tak, ratując mi życie:
- Załączniki
-
- si po wypadku.jpg (49.39 KiB) Przejrzano 1249 razy
qn pisze:Ładne toto nie jest z pewnością, choć na pewno fajniutkie
Niesamowity dźwięk silnika uwydatniony kompletnym układem wydechowym Supersprinta w obu przypadkach. Przyczepność i trzymanie jakie na świecie konkurencyjnie posiada tylko EVO. STI zbiera się w 4 sekundy z hakiem do setki w zależności od strzału ze sprzęgła AP Racing. Kreska ze Świnkami, MPowerami czy zdziwiona mina bikera z kciukiem podziwu na szlifierce, której dotrzymuję tempa to wszystko jest fajniutkie 4ester jako alternatywa do przemieszczania się po mieście jest ładniejszy, ale generalnie ładny też nie jest. W automacie zbiera się poniżej 6 sekund. Ale tutaj chodzi głównie o wrażenia z jazdy. Brzydkie auta dla płci brzydszej. Miniak będzie pięknym uzupełnieniem. Chociaż nie wątpie, że wrażenia z jazdy ma równie emocjonujące lecz w innym wydaniu.
Wygląda na czołówkę ze słupem. I tak skończył się poczciwy GTek. Na szczęście Tobie jak widać nic poważnego się nie stało.
Ale dość o marce S. Obiecuje, że to ostatni post w tym zakresie tematycznym poza prywatnymi odpowiedziami na pytania. To forum Miniaka. Marka S ma swoje!
Naszego Coopera odbieramy w tygodniu. Wtedy podzielę się pierwszymi wrażeniami.
Pozdrawiam
Harry
Na SI poprzesiadano sie u mnie na wsi zespołowo z beemek starej serii 5, zakończyłem więc romans z ta marką
Strzał był z drzewem po kolizji z pijanym skodziarzem- z innego auta pewnie nie wyszedłbym żywy- bo wolno nie jechałem .
Na podwórcu stoi aktualnie jeszcze relatywnie rzadki SVX (zagazowany automat 3.3)- autko idealne na bahna i absolutnie niepraktycznie w mieście, tu na ostatniej fotce:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic.php?t=3027
Szczekamy na fotosy MINIaka...
Strzał był z drzewem po kolizji z pijanym skodziarzem- z innego auta pewnie nie wyszedłbym żywy- bo wolno nie jechałem .
Na podwórcu stoi aktualnie jeszcze relatywnie rzadki SVX (zagazowany automat 3.3)- autko idealne na bahna i absolutnie niepraktycznie w mieście, tu na ostatniej fotce:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic.php?t=3027
Szczekamy na fotosy MINIaka...
Ostatnio zmieniony 02 gru 2007, 22:47 przez qn, łącznie zmieniany 1 raz.
a tego foresterka to nie myślisz sprzedać ?? Tak tylko pytam...