Grafika na dach i osłony na luserka... :/
Grafika na dach i osłony na luserka... :/
Czy taką grafikę na dach i osłony na lusterka można gdzieś w Polsce dostać? I czy takie dodatkowe lampy przednie ktoś spotkał?
- Załączniki
-
- th_SFPLImage25899.jpg (31.6 KiB) Przejrzano 2960 razy
-
- th_SFPLImage25727.jpg (9.99 KiB) Przejrzano 2960 razy
-
- th_SFPLImage31242.jpg (38.34 KiB) Przejrzano 2960 razy
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Grafika na dach i osłony na luserka... :/
Grafika na dach to najprędzej agencje reklamowe, a reflektorki to najprawdopodobniej coś z katalogu firmy HELLA - pewnie jakieś Comet'y czy inne Rallye, bardzo ładne IMO .
Zawodowy Szyderca
wszystko w ciągu tygodnia dostępne w ASO.
A wie ktoś, gdzie można dostać trochę taniej części typu błotnik, drzwi itp. ? Czy trzeba zbierać na allegro i innych giełdach? Pozdr
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Można kupić części oryginalne poza ASO u prywatnych importerów około 20-30 % taniej (ja tak robię) Na Allegro i giełdzie wyjdzie jednak najtaniej (przynajmniej za elementy poszycia typu drzwi , maska etc)
Co do akcesorii , zamieszcaam poniżej link do katlogu czesci zamiennych online do BMW Mini :
www.realoem.com
tutaj masz link do akcesorii z grafiką na dach
klikać
a tutaj reszta dodatków typu nakładki na progi, osłony na lusterka , elementów wykończenie deski w skórze lub karbonie, pakietu aero etc:
klikać
Tymi numerami referencyjnymi możesz posługiwać się przy zakupie. To są oryginalne numery katalogowe BMW.
Odnośnie halogenów i osłonek na lusterka z grafiką...
takie nakładki typu Union Jack sprzedalem jakiś miesiąc temu na allegro. Poszły za 50% ceny nowych (prawie nowiutkie w pudeleczkach itp) miałem je może ze 3 misiące na samochodzie.
Prawdopodobnie będę chciał się pozbyć równiez halogenow (takie jak na zdjęciu, oryginalne). Jak coś to zapraszam na priv.
Co do akcesorii , zamieszcaam poniżej link do katlogu czesci zamiennych online do BMW Mini :
www.realoem.com
tutaj masz link do akcesorii z grafiką na dach
klikać
a tutaj reszta dodatków typu nakładki na progi, osłony na lusterka , elementów wykończenie deski w skórze lub karbonie, pakietu aero etc:
klikać
Tymi numerami referencyjnymi możesz posługiwać się przy zakupie. To są oryginalne numery katalogowe BMW.
Odnośnie halogenów i osłonek na lusterka z grafiką...
takie nakładki typu Union Jack sprzedalem jakiś miesiąc temu na allegro. Poszły za 50% ceny nowych (prawie nowiutkie w pudeleczkach itp) miałem je może ze 3 misiące na samochodzie.
Prawdopodobnie będę chciał się pozbyć równiez halogenow (takie jak na zdjęciu, oryginalne). Jak coś to zapraszam na priv.
- Załączniki
-
- Mini.jpg (104.12 KiB) Przejrzano 2863 razy
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika...
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
podejrzewam, ze nikt nie dysponuje szablon z szachownica na dach mini, prawda ?
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Ulv - to fakt, ale jednak sa tutaj jakies w miare wytyczne.. rozmiar kratki, jej uklad tez niby nie przypadkowy. wszedzie sa pelne kwadraty, wiec rozmiar musi byc idealnie dopasowany no i zeby tak wycelowac, aby antenka byla w srodku czarnego podloza bo tak wlasnie sie zastanawiam czy nie zrobic sobie szachowniczki
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ploter mam, folii zapas tez ;]
chcialbym zeby to ladnie siadlo i zeby uklad tych kratek nie byl przypadkowy tylko tak jak na fotach na samej gorze, ale chyba pierwsze co zrobie to jakis montaz, bo nie do konca jestem przekonany czy szachownica na srebrnym dachu bedzie fajnie wygladala
chcialbym zeby to ladnie siadlo i zeby uklad tych kratek nie byl przypadkowy tylko tak jak na fotach na samej gorze, ale chyba pierwsze co zrobie to jakis montaz, bo nie do konca jestem przekonany czy szachownica na srebrnym dachu bedzie fajnie wygladala
szachownica na dachu to fajna sprawa
- Załączniki
-
- szachownica
- mini.jpg (158.17 KiB) Przejrzano 2716 razy
Ja kupiłem na www.ebay.de
Można znaleść dużo akcesorii za w miarę przystępną cene
Można znaleść dużo akcesorii za w miarę przystępną cene
Mnie ta szachownica nie kreci ale chce sobie nakleic czerwona folie na lusterka biale,zrobic z nich flage polski
Szachownica sux. Mi też się sama szachownica nie podoba. Natomiast mam wrażenie, że to auto jest w prawdziwym kolorze. Jedynym właściwym.