poszukuję namiarów
Moderator: flapjck1
poszukuję namiarów
Pilnie poszukuję namiarów na właścicielkę borodwego mini "mayfair" , widzanego bardzo często (czasami stojącego kilka dni) na parkingu pod szpitalem w gliwcach, widzanego ostanio w poniedziałek popłudniu. Rejestracja śląska. Z góry dzięki.
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: poszukuję namiarów
mjk pisze:Pilnie poszukuję namiarów na właścicielkę borodwego mini "mayfair" , widzanego bardzo często (czasami stojącego kilka dni) na parkingu pod szpitalem w gliwcach, widzanego ostanio w poniedziałek popłudniu. Rejestracja śląska. Z góry dzięki.
może Chuda
lub Mirka aka mirabella
są to nicki z forum - poszukaj i popytaj
Bordowe mini to Kini z Bytomia ,ja mam czerwone The Chelsea na rejestracji z Zabrza. Czy myśmy się kolego nie widzieli już na drodze w Gliwicach?
p.s. 3.11. sobota ok 23.00 na parkingu przy rynku w Gliwicach zaparkowane zielone mini z białymi pasami na przeciw mojego miniaczka, czy to Ty?
Pozdrawiam Mirka
p.s. 3.11. sobota ok 23.00 na parkingu przy rynku w Gliwicach zaparkowane zielone mini z białymi pasami na przeciw mojego miniaczka, czy to Ty?
Pozdrawiam Mirka
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Kingi, Kingi
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
Mirabella, choć jestem zafascynowany mini, nie posadam własnego, ale może wkrótce się to zmieni.
dzięki za pomoc, rzeczywiście chodzi chyba o "chudą" z Bytomia, ale jak się z nia skontakotwać?
przeszukałem forum, i nie ma tu żadnych namiarów na nią, a z tego co widze ostanio się nie loguje tutaj.
Chuda jeśli to czytasz, wysyłam ci na prv mój numer, skontaktuj się ze mną.
dzięki za pomoc, rzeczywiście chodzi chyba o "chudą" z Bytomia, ale jak się z nia skontakotwać?
przeszukałem forum, i nie ma tu żadnych namiarów na nią, a z tego co widze ostanio się nie loguje tutaj.
Chuda jeśli to czytasz, wysyłam ci na prv mój numer, skontaktuj się ze mną.
hehehe brzmi jak ogłoszenia matrymonialne Witku a może pomyslimy o takim temacie atmosfera bedzie wiosenna
Pozdrawiam Mirka
Pozdrawiam Mirka
a tam zaraz Kingi, Kingi.........
w Gliwicach jest kilka szpitali, na śląsku kilka bordowych mini, zresztą ludzie namiętnie mylą bordowy z czerwonym, modle miniaków też bywają mylone.....
w Gliwicach jest kilka szpitali, na śląsku kilka bordowych mini, zresztą ludzie namiętnie mylą bordowy z czerwonym, modle miniaków też bywają mylone.....
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
z trabantami
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
To może ja wyjaśnię o co chodzi.....
Ostanio często widywałem to mini pod szpitalem, mieszkam na przeciwko. Jest to bordowe mini, z boku na szybach ma naklejki z jakiś zlotów, w środku drewno i szara tapicerka, za kierownicą widywano dziewczyne. Właśnie w poniedziałek dwa tygodnie temu, zagdnęłem do tej dziewczyny, powiedziała mi o tej stronie i forum. Po czym wsiadała do taksówki i pojechała. Na dachu samochodu została teczka z dokumentami, a z boku reklamówka z książkami i jakimiś pracami. Żal mi się zrobiło, że ktoś to ukradnie i zabrałem ze sobą, pomyślałem, że jutro oddam, ale rano samochodu już nie było. Od tego czasu również nie widzłałem tego samochodu. Zagubione rzeczy zostawiam u portiera szpitala.
Ostanio często widywałem to mini pod szpitalem, mieszkam na przeciwko. Jest to bordowe mini, z boku na szybach ma naklejki z jakiś zlotów, w środku drewno i szara tapicerka, za kierownicą widywano dziewczyne. Właśnie w poniedziałek dwa tygodnie temu, zagdnęłem do tej dziewczyny, powiedziała mi o tej stronie i forum. Po czym wsiadała do taksówki i pojechała. Na dachu samochodu została teczka z dokumentami, a z boku reklamówka z książkami i jakimiś pracami. Żal mi się zrobiło, że ktoś to ukradnie i zabrałem ze sobą, pomyślałem, że jutro oddam, ale rano samochodu już nie było. Od tego czasu również nie widzłałem tego samochodu. Zagubione rzeczy zostawiam u portiera szpitala.
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Dzięki DOBRY człowieku
a wczoraj był dzień życzliwości
a wczoraj był dzień życzliwości
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
upss to jednak o mnie chodziło
dzięki DOBRY Człowieku Wszytsko już dawno dotrało do mnie
Chociaz autorzy prac niedokońca zadowoleni że sie odnalazły:)
Chuda pisze:upss to jednak o mnie chodziło
Pani psorka asystentka
a może w takim razie ten liścik z innego tematu ma związek ze znalazcą
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
IVO pisze:Chuda pisze:upss to jednak o mnie chodziło
Pani psorka asystentka
a może w takim razie ten liścik z innego tematu ma związek ze znalazcą
Ty tylko o jednym...
Zawodowy Szyderca
Hym, ja ?
tylko inżynier mechanik:)
A chusteczka........o tej porzez roku bywa bardzo przydatna
tylko inżynier mechanik:)
A chusteczka........o tej porzez roku bywa bardzo przydatna