jak sie dołączyć?

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

gosika

jak sie dołączyć?

Post autor: gosika »

witam wszystkich

Jestem od nie dawna szczęśliwą posiadaczką mojego wymarzonego samochodu miniaczka. Miałam wielką ochotę przyjechać na zlot do Podlesic ale nie udało mi się i bardzo żałuję, Chciała bym dowiedzieć się czegoś o wyjeżdzie do Barcelony na IMM 2005. Proszę o informacje, co trzeba spełniać, aby móc z wami pojechać? Czy muszę koniecznie jechać miniakiem? Czy jest tam jakaś możliwość wynajęcia pokoju lub domku? Ile to kosztuje?Czy mogę zabrać psa? Czy da się zostać dłużej niż trwa zabawa miniaków? Bardzo proszę o szybką informację bo mało czasu do załatwienia wolnego i przygotowania się do wyprawy. I jeszcze mam takie pytanie, czy mogę jechać z wami? bo miniaczka mam od trzech tygodni, tylko trzech i nie wiem nic o naprawianiu ani co się może zepsuć. Proszę o informacje, będę wam bardzo wdzięczna i zobowiązana
pozdrawiam.

spragniona Gocha
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: jak sie dołączyć?

Post autor: flapjck1 »

gosika pisze:witam wszystkich

Jestem od nie dawna szczęśliwą posiadaczką mojego wymarzonego samochodu miniaczka. Miałam wielką ochotę przyjechać na zlot do Podlesic ale nie udało mi się i bardzo żałuję, Chciała bym dowiedzieć się czegoś o wyjeżdzie do Barcelony na IMM 2005. Proszę o informacje, co trzeba spełniać, aby móc z wami pojechać? Czy muszę koniecznie jechać miniakiem? Czy jest tam jakaś możliwość wynajęcia pokoju lub domku? Ile to kosztuje?Czy mogę zabrać psa? Czy da się zostać dłużej niż trwa zabawa miniaków? Bardzo proszę o szybką informację bo mało czasu do załatwienia wolnego i przygotowania się do wyprawy. I jeszcze mam takie pytanie, czy mogę jechać z wami? bo miniaczka mam od trzech tygodni, tylko trzech i nie wiem nic o naprawianiu ani co się może zepsuć. Proszę o informacje, będę wam bardzo wdzięczna i zobowiązana
pozdrawiam.

spragniona Gocha

wszystkie info na temat imm sa na imm espana
wjazd od osoby 70 euro kemping za free hotele za jakies pieniadze wg. oferty na pewno mozna zostac tam dluzej
co do tego czy mozesz pojechac swoim autem to proponuje sie udac do jakiegos miniakowca obeznanego z mechanika zeby ci ocenil czy mozesz jechac :) swoim autem, jak nie swoim to zawsze jest mozliwosc zeby sie do kogos podpiac, musisz popytac kto jedzie i ew. czy ma wolne miejsca

pozdrawiam
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: rona »

gosika pisze:I jeszcze mam takie pytanie, czy mogę jechać z wami?

Czy mogłabyś się ze mną skontaktować przez gg?
Lukasz1

IMM Hiszpania 2005

Post autor: Lukasz1 »

Witaj

Do Hiszpanii ruszamy najprawdopodobniej 31 maja. Bedzie Nas 7 Mini
Jezeli chcesz jechac z Nami skontaktuj sie ze Mna . Pryedstawie Ci wszystkie informacje
odnosnie wyjazdu.

Lukasz 503133471
mail lspendel@poczta.wp.pl

pozdrawiam
tess

Post autor: tess »

Witaj
Co do piesków Hiszpanie nie specjalnie je lubią. Na sześćdziesiąt pare hoteli w Salou z psami przyjmują tylko dwa. Właściciele domów do wynajęcia z reguły zgadzają się na jednego góra dwa, ale są też takie gdzie nie ma takiej możliwości. My zabieramy dwa i w tej chwili szukamy domu który nas przyjmie z nimi. Na kempingu gdzie będzie impreza można wejść z psami. W cenie 70 ero masz miejsce na namiot przez okres trwania imprezy. Salou jest bardzo urokliwe i zostać tam można nawet na rok. Kontaktuj się z ?ukaszem w sprawie wyjazdu ,ale dobrze by było zrobić zgłoszenie na stronie IMM.
Pozdrawiam
Jerzy
P.S
Nic nie musisz spełniać wystarczą chęci żeby tam pojechać i niestety zasoby finansowe :( . Co do autka to konieczny jest porządny przegląd [ w warsztacie który zna się na miniakach] żeby się nieprzyjemnie nie rozczarować[kosztami remontu po drodze] Pamiętaj że to jest dwa tysiące km z groszami w jedną stronę.
gosika

Post autor: gosika »

Witam Was

Wiem już wszystko, dziękuję za wyjaśnienia i życzliwość. Ja mogę jechać dopiero w środę, w dzień dziecka :cry: jakoś się dotoczę, mam nadzieje. Supermini już po przeglądzie i pan mechanik stwierdził że jest gotów na tę eskapade. A psa i tak biorę. Hiszpanie też ludzie. Czy ktoś z Was będzie nurkował?

Do zobaczenia
cacekj

Post autor: cacekj »

gosika pisze:Witam Was

Czy ktoś z Was będzie nurkował?

Do zobaczenia

Witaj

Myślę że na miejscu będzie pewnie wypozyczalnia płetw i masek :lol: i znajdą się chętni do towarzyszenia Ci również pod wodą :wink:

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ