Teraz to mi zabiłeś ćwieka. Nie wiem, może biały, bo zdjęcie tefelonem robione, ale na pewno to będzie jakiś student lub studentka, który/która studiuje zaocznie.
1.Wyprzedzony szary lub niebieski (ciemno było a samochód też niezbyt czysty) Cooper S na numerach FZ***** jadący od Tesco w kierunku centrum Wro w dniu przedwczorajszym wieczorową porą.
2. Tez przedwczoraj- klasyk koloru kawa z mlekiem jadący Ślężną (czyżby DZAY600? ). Ja stałem na ul.AK na światłach.
to jest 40 i różnicie się na pewno nie tylko halogenami, Adaś ma grill "falkę", przednie lampy z ringiem i o połowę skrócone kable w wiązce elektrycznej
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Dzięki za odpowiedź. Ja mam jeszcze emblemat na tylnym błotniku, ale nie chodzi o szczegóły, chodzi o to że mamy taki sam model i w takim samym kolorze
Wczoraj ok.23.00 Zabrze ul .Dubiela Zelone Mini Classic. Słało z otwartymi drzwiami ( kusiło mnie żeby otworzyc... ) Zostawiłam liścik na przedniej szybie za wycieraczkami. Rejestracja SZ ...
wczoraj widzialem identyczne MINI COOPER S (tyle, ze nie works) co ma uzytkownik TESS.. az nie moglem uwierzyc, chyba jeszcze niewielka roznica polegala na tym, ze zauwazony wczoraj miniak mial reflektory dodatkowe z przodu. rejestracja KO DIANA
zapomniałem wcześniej wkleić zdjęcia autka spotkanego w czasie wakacji w Portugalii
to autko to Honda 600
wg mnie bryła dość mocno podobna do miniaka - oceńcie sami
Macko - zazdroszcze wyjazdu, mozesz conieco opisac o podrozy /co i jak/ i ewentualnie jeszcze jakies zdjecia wrzucic ? podroz do japoni to jedno z moich malych marzen