same ryby sake i japonczycy/japonki
Moderator: flapjck1
ja widziałem jeszcze dwa coopery o takim kolorze we WrockuSadam pisze:dziś przed 16 Wrocław-Brochów - szary i do tego jeszcze brudny (ale nie mniej niż mój :p ) Cooper S...
qn to byłeś Ty![]()
to chyba był MarcinSadam pisze:ale ten miał DWR... i nawet mi machnął kierowca tylko przyjrzeć się nie zdążyłem
Ano ja- coś długo Ci zajęło na tej poczcie brochowskiejSadam pisze:dziś przed 16 Wrocław-Brochów - szary i do tego jeszcze brudny (ale nie mniej niż mój :p ) Cooper S...
qn to byłeś Ty![]()
Nie takim, nie takim...icemac pisze: ja widziałem jeszcze dwa coopery o takim kolorze we Wrocku
bujaszqn pisze:Nie takim, nie takim...icemac pisze: ja widziałem jeszcze dwa coopery o takim kolorze we Wrocku
Typowo srebrne S-ki są faktycznie prawdopodobnie 2 we Wro, jeden ma znajoma P. Cecylia, a drugi jest z czarnymi pasami na masce. Sparkling silver jest jak na razie chyba tylko mój... Ponoć jest New Cooper w okolicach Zielonej Góry w tym kolorze.
rozniosło się po świecie, widzę...icemac pisze: ponoć jesteś znany w Krzyżowicach jako szalony driver