czarnobiale zdjecia mini
Moderator: flapjck1
czarnobiale zdjecia mini
Witam wszystkich
Bardzo zalezy mi na czarnobialych zdjeciach mini, najlepiej jakies stare, moga byc podniszczone, moga byc tez nowe, ale czarnobiale.
Bardzo chetnie odkupie takie. Chcialbym oprawic je i zrobic super dekoracje w moim nowym mieszkanku
Potrzebuje kolo 10 -15 zdjec.
Bardzo prosze o informacje gdzie i jak moglbym je zdobyc lub kto chcialby takie sprzedac
Pozdrawiam
Bardzo zalezy mi na czarnobialych zdjeciach mini, najlepiej jakies stare, moga byc podniszczone, moga byc tez nowe, ale czarnobiale.
Bardzo chetnie odkupie takie. Chcialbym oprawic je i zrobic super dekoracje w moim nowym mieszkanku
Potrzebuje kolo 10 -15 zdjec.
Bardzo prosze o informacje gdzie i jak moglbym je zdobyc lub kto chcialby takie sprzedac
Pozdrawiam
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: czarnobiale zdjecia mini
A może zdjęcia z cyfrówki + photoshop + oddanie do wywołania i masz całe tony czarno-białych fotek do wyboru...
najlepiej foto dobrej jakości, także jak trafisz coś ciekawego w galerii na stronie klubowej to spróbuj znaleźć autora, może będzie miał foto w lepszej rozdziałce
mój avatar był pierwotnie w kolorze jako zdjęcie
najlepiej foto dobrej jakości, także jak trafisz coś ciekawego w galerii na stronie klubowej to spróbuj znaleźć autora, może będzie miał foto w lepszej rozdziałce
mój avatar był pierwotnie w kolorze jako zdjęcie
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
kazde zdjecie z cyfrowki mozesz latwo przerobic na efekt starej pozolknietej podniszczonej foty, to kwestia zaladowania foty i zaaplikowania jakiegos gotowego filtru z netu lub samodzielne przygotowanie akcji.
kilka minut roboty i masz zdjecia takie, jakie chcesz w takim jaki chcesz rozmiarze itd, bo z tych starych gotowcow to nie sadze, bys znalazl cokolwiek w przyzwotirej jakosci, co by sie nadawalo do wydruku wiekszego niz 10x15
kilka minut roboty i masz zdjecia takie, jakie chcesz w takim jaki chcesz rozmiarze itd, bo z tych starych gotowcow to nie sadze, bys znalazl cokolwiek w przyzwotirej jakosci, co by sie nadawalo do wydruku wiekszego niz 10x15
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Konrad jakiego programiku używasz do przeróbki zdjęć ? bo to fajnie Ci wyszło pozdrowionka
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ja posiadam w swoich zbiorach tylko takie b&w zdjęcie mojego wozu:
http://www.agnieszkamatloch.com/
Pozdrawiam!
http://www.agnieszkamatloch.com/
Pozdrawiam!
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Konrad K_2 jak będziesz miał troszkę czasu to mógłbyś jeszcze jakieś zdjęcia poprzerabiać ? z góry dzięki.
Jak chcesz to mogę tobie przesłać sporo zdjęć w czerni i bieli ( high res. ). Przyślij mi tylko na PW swego maila !
PZDR
PZDR
Hej
Dzieki bardzo za pomysly, mi jednak chodziło o orginalne zdjecia z epoki, najchetniej z podpisami fotografa. Znalazlem kilka takich na ebayu - mankamentem jest ich cena, ale cóz poczac jak sie chce miec cos ladnego i jedynego.
Pozdrawiam
Dzieki bardzo za pomysly, mi jednak chodziło o orginalne zdjecia z epoki, najchetniej z podpisami fotografa. Znalazlem kilka takich na ebayu - mankamentem jest ich cena, ale cóz poczac jak sie chce miec cos ladnego i jedynego.
Pozdrawiam
może coś takiego Cię zainteresuje. Wprawdzie jest to chyba tylko pocztówka, ale zawsze coś
Pozdrawiam
Kalina
Pozdrawiam
Kalina