fotografia motoryzacyjna

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Chołys

fotografia motoryzacyjna

Post autor: Chołys »

Witam.
Mogę zaoferować wyróżnienie Waszych samochodów z pośród tłumów innych poprzez wykonanie indywidualnej lub grupowej sesji zdjęciowej, lub wykonać specjalną sesję do sprzedaży auta, co zapewni dużo większe zainteresowanie samochodem.
Sesję zdjęciowe odbywają się na terenie Łodzi.

więcej informacji oraz zdjęć pod adresem:
www.******

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 sty 2008, 07:59 przez Chołys, łącznie zmieniany 1 raz.
mini23

Re: fotografia motoryzacyjna

Post autor: mini23 »

zdjecia fajne, -fakt... ale czy takie zdjęcia powinny byc zamieszczane w ogłoszeniach itp..?? -chyba stanowczo nie...!
Na zdjeciach tego typu nie widac zadnych cech, ktore powinny byc pokazane przy sprzedazy samochodu, szczegowlnie zdjęcia wieczorne, czy nocne, uwazam,ze sa pomyłką, gdy zamieszczamy je np w aukcjach allegro, itp..

Jesli ktoś by chcial miec fajne zdjęcie w swojej galeri na kompie, czy na scianie, to ok, mysle,ze fajny pomysl

-a tak z ciekawosci jakie koszta..??

- mam kilku znajomych, poczatkujacych fotografów, którzy napewno chetnie by zrobili zdjęcia na takim samym poziomie za darmo.. :D
Chołys

do aukcji nie robiłem zadnych szczegółowych zdjęć dlatego też nie ma takowych na mojej stronie :)
jeżeli chodzi o ceny, napewno nie będą wysokie, zależne są od ilości zdjęć, miejsc w jakie trzeba dojechać oraz czasu, wszystko kwestia dogadania.

pozdrawiam
Mayon
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Mayon »

mini23 po Twoim poście fotograf chołys jeszcze nam dopłaci za sesję :mrgreen:
Chołys

nie nie, dopłacać nie zamierzam :] mam dość obiektów do fotografowania za darmo :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

Temat uważam za zamknięty - kto chce coś więcej wiedzieć ZA DARMO to na PW do kolegi Chołysa

P.S.
otwarcie tematu - wiadomość na PW "dlaczego mam tak uczynić"

--close--
choć zastanawiam się jeszcze nad czymś innym

Kolega dołączył "Dzisiaj 13:56" i już reklamę zarobkową stosuje :mad:
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
Zablokowany