Spotkane na trasie....

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

zabikt

Re: Spotkane na trasie....

Post autor: zabikt »

Miniak spotkany dziś w Gdyni, na przeciwko centrum Gemini.
Ciekawe czy to kogoś z forum :wink:
Załączniki
Mini03.jpg
Mini03.jpg (90.85 KiB) Przejrzano 489 razy
Mini02.jpg
Mini02.jpg (113.34 KiB) Przejrzano 489 razy
Mini01.jpg
Mini01.jpg (86.58 KiB) Przejrzano 489 razy
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dziesio »

wczoraj w Wisle na stacji orlen, zielony 'british racing green', z bialym dachem, blachy SB costam.
qn

Post autor: qn »

Dzisiaj:
1. okolo 13.30, parking pod salonem meblowym Agata- nowy czarny One na blachach DJA****
2. około 15.00, wyjazd z bielańskiego Tesco na Czekoladową- czerwony R50, tablice żółte GB, z białymi dodatkami i flagami "brytyjkami", z wielkimi biało- czerwonymi napisami z boków "chcesz zarobić- atrakcyjna praca w Anglii" (czy podobny sens). Za kierownica Pani, obok Pan- na mrugnięcie światłami i machnięcie ręką wybałuszyli gały jakby zobaczyli statek kosmiczny.
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

qn pisze:Dzisiaj:
2. około 15.00, wyjazd z bielańskiego Tesco na Czekoladową- czerwony R50, tablice żółte GB, z białymi dodatkami i flagami "brytyjkami", z wielkimi biało- czerwonymi napisami z boków "chcesz zarobić- atrakcyjna praca w Anglii" (czy podobny sens). Za kierownica Pani, obok Pan- na mrugnięcie światłami i machnięcie ręką wybałuszyli gały jakby zobaczyli statek kosmiczny.

Ci często na lotnisku stoją mam fotki :>
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
qn

icemac pisze:Ci często na lotnisku stoją mam fotki :>

Kupyly droge angelske ałto żeby do pracy łapać? :D

[ Dodano: Nie 27 Sty, 2008 ]
No i jeszcze kolejne z dzisiaj:
ok.18.30 okolice Auchan/Norauto- czerwony Coooper S R53 z halogenami- machnęliśmy sobie z kierowcą mijając się
ok.19.00 parking Galerii Bielany- nowy One czerwony z białym dachem i pasami, parkowalismy obok siebie

oj- duzo dzisiaj tych (czerwonych szczególnie) MINI w okolicach węzła bielańskiego :)
Awatar użytkownika
bakus48
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: bakus48 »

A tym zielonym z Krakowa, to taki "fajny" chłopak jeżdzi - parkował koło mnie w lecie na Fabrycznej - a remont robił u DOKTORA i też narzekał :razz:
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
qn

A- zapomniałbym: pozdrowienia dla kierownika (-czki) błękitnego SI WRX na blachach DW**** ze spojlerem do nieba i dwoma pasażerami na pokładzie... Piątek, około 10.00, Trasa od Wro do Trzebnicy, spieszyłem się strasznie, więc i nie miałem wiele skrupułów co do wyprzedzania. Jechalismy jakieś 15 min. zderzak w zderzak mijając wszystko jak leci- w lustrze wstecznym auta przed sobą widziałem tylko coraz bardziej zdziwione oczy kierowcy niebieskiego potwora :D :D :D
Strasznie śmierdziało z wydechu jak się turbo włączało w tym WRXie, więc postanowiłem zmienić pozycje w peletonie co z dość niewielkim problemem się udało.
Wiem, wiem- ja byłem sam a oni w trójkę i każdy ważył pewnie po 130kg ale i tak MINIuś coraz bardziej mnie zadziwia :)
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

Kto parkuje czerwonego MINI Coopera na rogu Miączyńskiej i Syryńskiej?? Mokotowska rejestracja... WE ...
tomashbo

Post autor: tomashbo »

A ja sie pytam kto jest właścicielem czerownego Mini Coopera (już z podszuką), parkuje w Warszawie przy Filtrowej na Ochocie, rejestracja WXI?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

kiedys kiedys mieszkal tam kolega maciek ktory mial czerwono bialego klasyka potem sprzedal a potem daaaawno go nie widzialem, ale moze to on?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
tomashbo

Post autor: tomashbo »

Możliwe, czerwony + biały dach i pasy. I stara rejestracja (białe na czarnym) co pasuje do Twojego "kiedyś" :) tylko pytanie jak bardzo klasyk, bo jednak ten musial być wyprodukowany po 1996 (poduszka). Z reguły stoi przy skrzyżowaniu Filtrowa/Sędziowska. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba ma fotelik dziecięcy. No i ogólnie nie jest w za dobrym stanie, rzuca sie w oczy brak garazu :)
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

znowu przyłapany:

MINI Cooper S DWR 10(220?) :D

dużo tanio tesco - Wrocław bielany - dziś wieczór

nic tylko się Marcin wozisz po mieście to tu to tam ;)
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
qn

DWR10210 :) I jeszcze stanąlem na "niepelnosprawnych" jak burak :oops:

To nie lansik, to zakupy w sklepiku osiedlowym Tesco po ciężkiej pracy do wieczora ;)
Jak zjeżdżam z tzw. "autostrady" to tu mam najblizej, albo w Plusie w Kątach Wr. :)
Gotti

Post autor: Gotti »

qn pisze:DWR10210 :) I jeszcze stanąlem na "niepelnosprawnych" jak burak :oops:

ojj... powinno być ostrzeżenie :evil:
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

wczoraj w wawie:

pod:
- Studiem MAKATA ul. Duchnicka 3 - granatowy cooper S z dodatkowymi halogenami, ładna szaro-granatowa tapicerka
- VOLVO żółty cały - nie wiem jaki jechaliśmy autem ;)
- na powązkowskiej około 15:30 - czerwony cooper z czarnym dachem
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
ODPOWIEDZ