kumpel moze !!!! zajmie sie importem na srednia skale hehe i moze !!!! bedzie mial cos takiego
dostepne srednice 12 i 13 cali, badamy rynek i to jakie moze byc zapotrzebowanie
Badanie rynku i zapotrzebowania
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Badanie rynku i zapotrzebowania
- Załączniki
-
- crossowe stalowki.jpg (60.44 KiB) Przejrzano 1143 razy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
Re: Badanie rynku i zapotrzebowania
Ulver pisze:a jaka przewidywana cena??
jesli dojdzie do skutku to raczej na poziomie cen w uk
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Ja bym był zainteresowany, tylko jaka cena????? i oczywiście 12 cali białe.. te felgi są świetne.
Ale również myslę, że jak są rozmiary do innych aut to najlepszym sposobem jest wrzucić jednen komplet rozmier 4x100 na allegro i zobaczyć co się stanie.. Sądzę, że mogą iść nie tylko do MINI.
Tomek napisz ile będą kosztowąć za PLN-y ????
Ale również myslę, że jak są rozmiary do innych aut to najlepszym sposobem jest wrzucić jednen komplet rozmier 4x100 na allegro i zobaczyć co się stanie.. Sądzę, że mogą iść nie tylko do MINI.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
Motox pisze:Ja bym był zainteresowany, tylko jaka cena????? i oczywiście 12 cali białe.. te felgi są świetne.
no i tu jest pies pogrzebany, bo zeby cena byla relatywnie niska to trzeba by bylo zamowic caly KONTENER ;/ a na taka ilosc to chyba niestety zbytu nie bedzie, bo juz sie popytywalismy tu i owdzie, tak wiec na razie temat mozna uznac za nieaktualny
Myślę, że pomysł na te felgi jest dobry, tylko trzeba by było pozbierać zamówienia od sklepow tuninowych.. Ja osobiście znam właścicieli dwoch sporych sklepow w wawie i mogę zapytać z tym, że muszę znać cenę.
A tak na marginesie ile te felgi by kosztowały na idywidualne zamówienie??? jak nie chcesz odpowiadać na powyższe pyt na forum napisz na gg, lub przeslij mi sms-ka.
A tak na marginesie ile te felgi by kosztowały na idywidualne zamówienie??? jak nie chcesz odpowiadać na powyższe pyt na forum napisz na gg, lub przeslij mi sms-ka.