Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
Re: Spotkane na trasie....
Miniak spotkany dziś w Gdyni, na przeciwko centrum Gemini.
Ciekawe czy to kogoś z forum
Ciekawe czy to kogoś z forum
- Załączniki
-
- Mini03.jpg (90.85 KiB) Przejrzano 494 razy
-
- Mini02.jpg (113.34 KiB) Przejrzano 494 razy
-
- Mini01.jpg (86.58 KiB) Przejrzano 494 razy
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
wczoraj w Wisle na stacji orlen, zielony 'british racing green', z bialym dachem, blachy SB costam.
Dzisiaj:
1. okolo 13.30, parking pod salonem meblowym Agata- nowy czarny One na blachach DJA****
2. około 15.00, wyjazd z bielańskiego Tesco na Czekoladową- czerwony R50, tablice żółte GB, z białymi dodatkami i flagami "brytyjkami", z wielkimi biało- czerwonymi napisami z boków "chcesz zarobić- atrakcyjna praca w Anglii" (czy podobny sens). Za kierownica Pani, obok Pan- na mrugnięcie światłami i machnięcie ręką wybałuszyli gały jakby zobaczyli statek kosmiczny.
1. okolo 13.30, parking pod salonem meblowym Agata- nowy czarny One na blachach DJA****
2. około 15.00, wyjazd z bielańskiego Tesco na Czekoladową- czerwony R50, tablice żółte GB, z białymi dodatkami i flagami "brytyjkami", z wielkimi biało- czerwonymi napisami z boków "chcesz zarobić- atrakcyjna praca w Anglii" (czy podobny sens). Za kierownica Pani, obok Pan- na mrugnięcie światłami i machnięcie ręką wybałuszyli gały jakby zobaczyli statek kosmiczny.
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
qn pisze:Dzisiaj:
Ci często na lotnisku stoją mam fotki :>
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
icemac pisze:Ci często na lotnisku stoją mam fotki :>
Kupyly droge angelske ałto żeby do pracy łapać?
[ Dodano: Nie 27 Sty, 2008 ]
No i jeszcze kolejne z dzisiaj:
ok.18.30 okolice Auchan/Norauto- czerwony Coooper S R53 z halogenami- machnęliśmy sobie z kierowcą mijając się
ok.19.00 parking Galerii Bielany- nowy One czerwony z białym dachem i pasami, parkowalismy obok siebie
oj- duzo dzisiaj tych (czerwonych szczególnie) MINI w okolicach węzła bielańskiego
A tym zielonym z Krakowa, to taki "fajny" chłopak jeżdzi - parkował koło mnie w lecie na Fabrycznej - a remont robił u DOKTORA i też narzekał
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
A- zapomniałbym: pozdrowienia dla kierownika (-czki) błękitnego SI WRX na blachach DW**** ze spojlerem do nieba i dwoma pasażerami na pokładzie... Piątek, około 10.00, Trasa od Wro do Trzebnicy, spieszyłem się strasznie, więc i nie miałem wiele skrupułów co do wyprzedzania. Jechalismy jakieś 15 min. zderzak w zderzak mijając wszystko jak leci- w lustrze wstecznym auta przed sobą widziałem tylko coraz bardziej zdziwione oczy kierowcy niebieskiego potwora
Strasznie śmierdziało z wydechu jak się turbo włączało w tym WRXie, więc postanowiłem zmienić pozycje w peletonie co z dość niewielkim problemem się udało.
Wiem, wiem- ja byłem sam a oni w trójkę i każdy ważył pewnie po 130kg ale i tak MINIuś coraz bardziej mnie zadziwia
Strasznie śmierdziało z wydechu jak się turbo włączało w tym WRXie, więc postanowiłem zmienić pozycje w peletonie co z dość niewielkim problemem się udało.
Wiem, wiem- ja byłem sam a oni w trójkę i każdy ważył pewnie po 130kg ale i tak MINIuś coraz bardziej mnie zadziwia
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Kto parkuje czerwonego MINI Coopera na rogu Miączyńskiej i Syryńskiej?? Mokotowska rejestracja... WE ...
A ja sie pytam kto jest właścicielem czerownego Mini Coopera (już z podszuką), parkuje w Warszawie przy Filtrowej na Ochocie, rejestracja WXI?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
kiedys kiedys mieszkal tam kolega maciek ktory mial czerwono bialego klasyka potem sprzedal a potem daaaawno go nie widzialem, ale moze to on?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Możliwe, czerwony + biały dach i pasy. I stara rejestracja (białe na czarnym) co pasuje do Twojego "kiedyś" tylko pytanie jak bardzo klasyk, bo jednak ten musial być wyprodukowany po 1996 (poduszka). Z reguły stoi przy skrzyżowaniu Filtrowa/Sędziowska. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba ma fotelik dziecięcy. No i ogólnie nie jest w za dobrym stanie, rzuca sie w oczy brak garazu
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
znowu przyłapany:
MINI Cooper S DWR 10(220?)
dużo tanio tesco - Wrocław bielany - dziś wieczór
nic tylko się Marcin wozisz po mieście to tu to tam
MINI Cooper S DWR 10(220?)
dużo tanio tesco - Wrocław bielany - dziś wieczór
nic tylko się Marcin wozisz po mieście to tu to tam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
DWR10210 I jeszcze stanąlem na "niepelnosprawnych" jak burak
To nie lansik, to zakupy w sklepiku osiedlowym Tesco po ciężkiej pracy do wieczora
Jak zjeżdżam z tzw. "autostrady" to tu mam najblizej, albo w Plusie w Kątach Wr.
To nie lansik, to zakupy w sklepiku osiedlowym Tesco po ciężkiej pracy do wieczora
Jak zjeżdżam z tzw. "autostrady" to tu mam najblizej, albo w Plusie w Kątach Wr.
qn pisze:DWR10210 I jeszcze stanąlem na "niepelnosprawnych" jak burak
ojj... powinno być ostrzeżenie
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
wczoraj w wawie:
pod:
- Studiem MAKATA ul. Duchnicka 3 - granatowy cooper S z dodatkowymi halogenami, ładna szaro-granatowa tapicerka
- VOLVO żółty cały - nie wiem jaki jechaliśmy autem
- na powązkowskiej około 15:30 - czerwony cooper z czarnym dachem
pod:
- Studiem MAKATA ul. Duchnicka 3 - granatowy cooper S z dodatkowymi halogenami, ładna szaro-granatowa tapicerka
- VOLVO żółty cały - nie wiem jaki jechaliśmy autem
- na powązkowskiej około 15:30 - czerwony cooper z czarnym dachem
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze