Co jest dla MKP a co dla posiadaczy Mini? (dywagacje)

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Orzemek

Re: Co jest dla MKP a co dla posiadaczy Mini? (dywagacje)

Post autor: Orzemek »

Wszystko fajnie, nasza trójmiejska brać również byłaby za zorganizowaniem zlotu. Ale... najtrudniej zacząć.
Będziemy rozmawiali jutro!
bartek

Post autor: bartek »

dajcie znac jakos o tym zlocie jak by co. chetnie wpadne spotkac sie z Andrzejem :lol:
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

spot w Gda

Post autor: rona »

Andrzeja spotkasz tez na tym forum. Kolejne mini w jego rekach sie robi :twisted: A co do naszych spotkan, to sledz watki w zakladce Sprawy organizacyjne, tam chlopcy umieszczaja info o naszych spotach. Znajdziesz tam przyklad z niedzieli sprzed tygodnia. Choć zdarzają się i takie spotkania jak dziś, że obdzwaniamy się wzajemnie bez zbędnych ogłoszeń. Poza tym miniakowa 3miejsca brać polubiła tzw. spontany:) chlopcy wioda prym;)
Spotkanie dzis polaczone jest z regularnym spotem trabanciarzy - parking pod centrum handlowym Klif, godzina 15. Chyba juz nie zdazysz...
A do Twojej wczesniejszej wypowiedzi, kilka postow wyzej, odniose sie kiedy znajde wiecej czasu badz napisze Ci PW, bo zdaje sie zaistniala potrzeba rozwiniecia mojej mysli, abyś odczytywał ja zgodnie z moimi zamierzeniami. Jednak juz teraz prosze nie przypisuj mi slow, kore absolutnie stoja calkowicie w opozycji do mojej postawy. Wierze natomiast, ze wszyscy mamy dobre intencje, tylko interpretacje wypowiedzi staja sie niepotrzebnie bledne.
Serdeczne pozdrowienia od Jagody z Gdanska (nie mielismy niestety okazji Bartku poznac sie osobiscie za to przypominam sobie, ze wielokrotnie mielismy kontakt e-mailowy i nawet telefoniczny w zwiazku z planowanymi imprezami w naszym rejonie, kojarzysz?).
Do zobaczenia
bartek

Post autor: bartek »

właśnie jakos andrzeja nie moge spotkac ma forum. co do dzisiejszego spotkania to nie napewno nie dam rady nawet gybym był tak szybki jak rogal. (siedze w kawiarni w brukselii i pije pyszną kawe) :lol:
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: rona »

bartek pisze:właśnie jakos andrzeja nie moge spotkac ma forum. co do dzisiejszego spotkania to nie napewno nie dam rady nawet gybym był tak szybki jak rogal. (siedze w kawiarni w brukselii i pije pyszną kawe) :lol:

Andrzrej ma nick kamal1.
Teraz ja zle odczytalam Twojego posta, myslalam ze chodzi Ci o dzisiejsze spotkanie/zlot lokalny a nie o ten planowany 'duzy zlot':)
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

dziesio pisze:znizki na zlotach? - prostu nie dostajemy "zwyzki"

Więc, niedostanie zwyżki jest formą zniżki, czyli finansowo wychodzi na plus.
No tak mi Dziesio na logikę wchodzi.
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

mieć 5 zł i nie mieć 5 zł to juz 10 zł , a mieć 10 zł i nie mieć .......
Wedymin

Post autor: Wedymin »

Konrad K_2 pisze:mieć 5 zł i nie mieć 5 zł to juz 10 zł , a mieć 10 zł i nie mieć .......

Ktoś tu Sapkowskiego parafrazuje :mrgreen:
ODPOWIEDZ