Witam
Wróciliśmy z Hiszpanii z kluczem do IMM 2006.
Chcę w tym miejscu bardzo serdecznie podziękować firmie "CRES" za profesjonalne przygotowanie promocji naszego Klubu do przyszłorocznego IMM 2006.
Przygotowane przez firmę gadżety z logiem Mini Klubu Polska i IMM 2006 - Cieniawa (foldery, czapeczki, koszulki, latawce, kubki, długopisy, prezentacje na CD, krówki zapakowane w specjalnie przygotowane papierki z logiem klubu i IMM'06,zegarki) promujące zarówno nasz Klub jak i Polskę jako kraj, w którym odbędzie się nasze IMM były na wysokim poziomie.
Dziękuję jednocześnie przedstawicielom naszego klubu, szczególnie Asi i Adamowi i Markowi za udostępnienie swojego mini do ekspozycji na stoisku oraz p. Iwonie z firmy CRES, za udział w promocji zaangażowanie i profesjonalizm. Dziękuję również Wojtkowi za udostępnienie własnego samochodu do przewiezienia do Hiszpanii wszystkiego co było niezbędne do stworzenia stoiska i miłej, sympatycznej atmosfery wokół niego.
Stoisko klubowe odwiedzane było z wielkim zainteresowaniem bardzo licznie przez uczestników IMM2005, co również świadczy o bardzo dobrym przygotowaniu do promocji. Otrzymaliśmy od organizatorów IMM'05 jako klub wyróżnienie za najlepsze stoisko klubowe. Potwierdza to jednocześnie słuszność współpracy przy organizacji "IMM 2006 - Cieniawa". Jeszcze raz wielkie serdeczne ukłony w stronę naszego partnera firmy CRES.
Promocja MKP podczas IMM 2005
Moderator: flapjck1
Promocja MKP podczas IMM 2005
- Załączniki
-
- Plakietka którą uhonorowano nasz Klub za stoisko.
- DSCF02368.jpg (37.88 KiB) Przejrzano 901 razy
-
- Nasze stoisko.
- DSCF00346.jpg (116.68 KiB) Przejrzano 901 razy
Re: Promocja MKP podczas IMM 2005
Witam
Galeria ze zdjęciami z IMM'05 pojawi się niebawem na klubowej www. Jest bardzo duzo zdjęć, trzeba je troszkę poprzebierać i wybrać te najciekawsze z blisko 1800 które zrobiłem, a inni też robili i myślę że swoje również będą chcieli umieścić w naszej galerii. Proszę o trochę cierpliwości.
Galeria ze zdjęciami z IMM'05 pojawi się niebawem na klubowej www. Jest bardzo duzo zdjęć, trzeba je troszkę poprzebierać i wybrać te najciekawsze z blisko 1800 które zrobiłem, a inni też robili i myślę że swoje również będą chcieli umieścić w naszej galerii. Proszę o trochę cierpliwości.
Przyłączam się do podziękowań tym, którzy stoją za przygotowaniem naszego stoiska MKP/IMM2006 i gadżetów. Dużo pracy w przygotowanie odniosło znakomity efekt!!! Może na stonie IMM zamieścić fotki?
Pzdr / @ugust
Pzdr / @ugust
Niejeden z nas pisze:chociaż krówkę plisss....
Witam
Nie wybierasz się czasem do Krakowa,bo zostało jeszcze trochę krówek więc zapraszam
Pozdrawiam
Jerzy
o zdjęcie mi szło...o zdjęcie .... walczę z nałogiem