zwariowalem! przed chwila na kurdwanowie minalem mini coopera w pelnym worksie... chyba mamy najszybsego miniaka na poludniu! wygladal dokladnie tak, jak na focie ponizej, nie zdazylem pozdrowic kierownika, bo bylem w szoku
Załączniki
mini_cooper_jcw_1_x.jpg (45.21 KiB) Przejrzano 607 razy
Wczoraj ok. 23.00 okolice Opola, jedno z rond- granatowy lub czarny (chyba) R53 z grafiką a'la Checkmate, za kierownicą siwawo-łysawy pan. Machnięte- ale nie zauważyłem odzewu.
mijałem go ostatnio na "gierkówce" drodze do Wisły - to chyba taki jak mój
[ Dodano: Pon 10 Mar, 2008 ]
dawid pisze:zwariowalem! przed chwila na kurdwanowie minalem mini coopera w pelnym worksie... chyba mamy najszybsego miniaka na poludniu! wygladal dokladnie tak, jak na focie ponizej, nie zdazylem pozdrowic kierownika, bo bylem w szoku
bardzo mało prawdopodobne aby to był właśne ten
Załączniki
5f2038a624f2274a461b55c1ff1ca47c,14,1.jpg (12.09 KiB) Przejrzano 549 razy
dawid pisze:zwariowalem! przed chwila na kurdwanowie minalem mini coopera w pelnym worksie... chyba mamy najszybsego miniaka na poludniu! wygladal dokladnie tak, jak na focie ponizej, nie zdazylem pozdrowic kierownika, bo bylem w szoku
Gotti - tak, blachy KR prawda, ze piekny?
Lofix - tak, dokladnie taki byl jak na zdjeciu! ale tym co ja wrzucielm, bo np ten miniak z twojej foty ma zwykly spoiler
a ja dzis znow na jugowickiej widzialem tego ladnego granatowego miniaka, juz wiem gdzie ma tu baze postojawa (chyba praca)