Maciek Zientarski miał poważny wypadek
Moderator: flapjck1
Re: Maciek Zientarski miał poważny wypadek
Chyba się tutaj co nie którym w głowach poprzewracało co Wy tutaj wypisujecie, zastanówcie się , czytać tego nie można. Tak naprawdę nie wiadomo co się tam stało i chyba zdecydowanie nie jest ku temu pora, żeby to oceniać.
ps. jesli ktoś się za bardzo nudzi, to może swoją twórczość literacką przelać na papier i napisać jakąś powieść sensacyjną
ps. jesli ktoś się za bardzo nudzi, to może swoją twórczość literacką przelać na papier i napisać jakąś powieść sensacyjną
flapjck1 pisze:[...]nie ma to jak fotoradar ;/ to jest k...a polski wynalazek - po co robic bezkolizyjne skrzyzowania, kladki, rowne nawierzchnie - walniemy fotoradar i jeszcze kaska z tego bedzie
Akurat my to podobno raczkujemy w tej kwestii... W GB strasznie kierowcy marudzą, że władze na głowę poupadały i do istniejących chyba 3500 fotoradarów mają jeszcze 1500 dołożyć... Ale zgadzam się z faktem, że nasz "wynalazek" to stawianie "zamiast"... Porażka...
Nie wiem też czy słyszeliście, że zielone strzałki wracają? Po miesiącach uporczywego usuwania ich przez nadgorliwych urzędasów wreszcie dostali dyrektywę, żeby je zostawić... Cóż, lepiej późno niż wcale, jak powiedział pewien facet, który spóźnił się na pociąg...
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
monsterk pisze:wiem że chory jestem ale że aż tak to się niespodziewałem
Kasacja normalna rzecz. Puławskiej nie lubię bo się korkuje a tempa żółwia nie lubię. Mój rekord na tej ulicy to 28litrów/100km
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
monsterk pisze:Coś w tym temacie dzisiaj pisałem czy mi sie tylko wydawało?
nie widziałem na początku o czym piszesz ale ja mam chyba to samo
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Piotr Topór pisze:monsterk pisze:wiem że chory jestem ale że aż tak to się niespodziewałem
Kasacja normalna rzecz. Puławskiej nie lubię bo się korkuje a tempa żółwia nie lubię. Mój rekord na tej ulicy to 28litrów/100km
jak się jeżdzi ciężarówką to takie spalanie może być, a co do Puławskiej to miejsce to co rozbił się Zientarski to jedyny odcinek który każdego kusi do deptania, jest delikatnie z górki i przynajmniej na dwóch kilometrach nie ma żadnych świateł bo Puławska biegnie wzdłuż toru wyścigów konnych
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
flapjck1 pisze:wydawalo ci sie
maciek? wydawalo mu sie??
Tomku jeśli chodziło Ci o mnie to Michałowi się wydawało, że coś pisał
a taki omamy trzeb już farmakologicznie leczyć
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
icemac pisze:a taki omamy trzeb już farmakologicznie leczyć
A jeżeli o środki dla Monstera chodzi, to myślę, że trzeba by 100 ml 20W50 dożylnie zaaplikować
Nic innego nie pomoże
Czarek z galerii tonów był dziś u Maćka w szpitalu, widział go i podobno wygląda dobrze, jak na tak rozległe obrażenia. Jest oczywiście cały czas w śpiączce i nie wiadomo kiedy zostanie wybudzony. Ma połamany kręgosłup ale rdzeń jest cały, więc jest światełko w tunelu do powrotu na nogi. Lekarze są już dobrej myśli i wszystko idzie jak trzeba. Powinien wyjść z tego.
A tak na marginesie, byłem tam 2 godziny po wypadku nawet nie skumałem, że to ferrari, można go było szpadlem zbierać. PRZERAŻAJĄCE!
[ Dodano: Czw 06 Mar, 2008 ]
Mam nowe wiadomości, podobno stan Maćka jest bardzo kiepski. Ma uszkodzone coś w głowie i może jeszcze bardzo długo być w śpiączce, podobno nawet do 4 miesięcy. Już reagował na bodźce ale to było chwilowe. LIPA!
A tak na marginesie, byłem tam 2 godziny po wypadku nawet nie skumałem, że to ferrari, można go było szpadlem zbierać. PRZERAŻAJĄCE!
Mam nowe wiadomości, podobno stan Maćka jest bardzo kiepski. Ma uszkodzone coś w głowie i może jeszcze bardzo długo być w śpiączce, podobno nawet do 4 miesięcy. Już reagował na bodźce ale to było chwilowe. LIPA!
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
AleXander pisze:New Facts
Jeżeli już dojdzie do siebie to przez parę ładnych lat będzie pracował tylko po to aby spłacić to ferrari Przechlapane ...
Wróciłem po x latach nieobecności
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
rambo_3m pisze:AleXander pisze:New Facts
Jeżeli już dojdzie do siebie to przez parę ładnych lat będzie pracował tylko po to aby spłacić to ferrari Przechlapane ...
no co ty, mysle, ze to najmniej problematyczny aspekt w tej historii.. ojciec/pzu/polsat/znajomi pomoga i po klopocie, wazniejsze jest to, aby czlowiek jakos zyl..
Na TVN24 dziś gadali, że jego stan się znacznie polepszył, przenieśli go z intensywnej terapii na oddział chirurgiczny, jest już odłączony od respiratora ale nadal jest w śpiączce...
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
Dzisiaj wyszedł ze szpitala...http://www.tvn24.pl/-1,1552394,wiadomosc.html
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
teraz pytanie czy zalicza sie do fauny czy flory?