Sadam pisze:KERMIT pisze: pytając o awaryjność Mini miałem raczej na myśli czy należy do samochodów awaryjnych czy tych bardziej niezawodnych
przepraszam nie mogłem się powstrzymać
hmm, awaryjność mini....
to i nawet ja się nie mogę powstrzymać: :
Moderator: flapjck1
Sadam pisze:KERMIT pisze: pytając o awaryjność Mini miałem raczej na myśli czy należy do samochodów awaryjnych czy tych bardziej niezawodnych
przepraszam nie mogłem się powstrzymać
Wujek_sknerus pisze: jeszcze taka rada na koniec ode mnie najlepiej kup sobie wersje z gaźnikiem, bo wtrysk to luksus dla bogatych
rambo_3m pisze:Wujek_sknerus pisze: jeszcze taka rada na koniec ode mnie najlepiej kup sobie wersje z gaźnikiem, bo wtrysk to luksus dla bogatych
Muszę się niezgodzić - ja mam wersję SPi i nigdy nie było z nim problemów.
Wujek_sknerus pisze:Pogadamy jak się zaczną... nikt mi nie wmówi że wtrysk jest mniej problematyczny i tańszy w naprawie od gaźnika...
flapjck1 pisze:jest to podobno typowa usterka
Wujek_sknerus pisze:Tak ale rozmowa toczy się chyba w kontekście studenta i kosztów utrzymania a chyba nie powiesz, że jak siądzie wtrysk to będzie z tym mniej problemów i kosztów niż w przypadku gaźnika? Na dobrą sprawę jest pewnie kilka miejsc w całej polsce gdzie w ogole mozna podlączyć kompa... ja kupiłem SPI i właśnie kompletuje części do przeróbki na gaźnik bo mam problemy...tak dla równowagi
flapjck1 pisze:ja to wiem
dlatego mam dellorto a nie spi