IMM 2008
Moderator: flapjck1
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: IMM 2008
no my jedziemy z wa-wy, jak by co to damy znać na forum o której jedziemy i jaką drogą
m.t.design pisze:no my jedziemy z wa-wy, jak by co to damy znać na forum o której jedziemy i jaką drogą
OK A na ile dni planujecie rozłożyć trasę
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
A czy ktos bedzie wracal na Niedziele? Mnie wypadla taka sytuacja ze jak juz pojade to bede musial wyjecha tak, zeby w Niedziele kolo poludnia byc w Krakowie :/ wiec wyjazd stoi pod znakiem zapytania.
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
W sumie to się nie zastanawialiśmy, ale można by coś po drodze zwiedzić więc na raz nie ma chyba sensu.
Fajnie by było gdzieś się zatrzymać i przenocować.
m.t.design pisze:W sumie to się nie zastanawialiśmy, ale można by coś po drodze zwiedzić więc na raz nie ma chyba sensu.
Jestem za zwiedzaniem i noclegiem po drodze i jest duże prawdopodobieństwo, że będę ruszał z Włocławka w trasę także po drodze mógłbym się do Was dołączyć było by raźniej podróżować bliżej terminu wyjazdu daj znać
A może ktoś jedzie na IMM a nie płacił jeszcze - to mam jedno miejsce opłacone do odstąpienia bo pasażerka mi wymiękła
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
pora jakieś ustalenia poczynić, gadałem z Benym i Luperem i wiem, że spora część osób wybiera się w czwartek i to spora część z południa
godzinę ustalić będzie ciężko, ale jako, że Kraków wyrusza jako pierwszy, to ja my się pewnie dostosujemy
natomiast poczyniłem pewne ustalenia dla osób jadących z północy, jeżeli chcemy sie spotkać, to zakładam że będzie to pewnie berlin
jakieś 4km od Schonefelderkreuz (skrzyzowanie autostrad A12 i A13, którymi bedą jechać ekipy połnocna-A12 i południowa-A13) w kierunku zachodnim jest stacja Aral, będzie to idealny punkt zborny, dokładnie to stacja ta mieści się na Raststate am Fichtenplan Nord, stamtąd możemy ruszyć już większą ekipą
z południu zapewne w to miejsce dotrą 4 ekipy z Krakowa, dwie z Wrocławia (my i Maciek), a teraz proszę chętną resztę z północ, żeby sie wypowiedziała
to tyle co mi wiadomo, reszta proszę dawać znać, najlepiej z propozycją godziny o której by tam chcieli dotrzeć
my dojedziemy pewnie nie wcześniej niż na 16:30 z tego co wynikało z ostatnich rozmów
godzinę ustalić będzie ciężko, ale jako, że Kraków wyrusza jako pierwszy, to ja my się pewnie dostosujemy
natomiast poczyniłem pewne ustalenia dla osób jadących z północy, jeżeli chcemy sie spotkać, to zakładam że będzie to pewnie berlin
jakieś 4km od Schonefelderkreuz (skrzyzowanie autostrad A12 i A13, którymi bedą jechać ekipy połnocna-A12 i południowa-A13) w kierunku zachodnim jest stacja Aral, będzie to idealny punkt zborny, dokładnie to stacja ta mieści się na Raststate am Fichtenplan Nord, stamtąd możemy ruszyć już większą ekipą
z południu zapewne w to miejsce dotrą 4 ekipy z Krakowa, dwie z Wrocławia (my i Maciek), a teraz proszę chętną resztę z północ, żeby sie wypowiedziała
to tyle co mi wiadomo, reszta proszę dawać znać, najlepiej z propozycją godziny o której by tam chcieli dotrzeć
my dojedziemy pewnie nie wcześniej niż na 16:30 z tego co wynikało z ostatnich rozmów
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Ja chetnie podłaczyłbym się pod jakaś grupe pod berlinem. Do godziny dostosuje się do innych w końcu tak daleko nie mam
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
no Ciebie to z chęcią wcielimy w szeregi tylko nie zapomnij koła i skrzydełek
po drodze zgarniamy jeszcze ekipe ze slaska
przynajmniej 3 zalogi
przynajmniej 3 zalogi
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
Hej,
Mam pytanie kto planuje postój we Wrocławiu z środy na czwartek?
Pozdrawiam
Ania
Mam pytanie kto planuje postój we Wrocławiu z środy na czwartek?
Pozdrawiam
Ania
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
A ja mam pecha niesamowitego Mam ok.120 km na IMM bo pracuje w Holandii i niedawno się okazało że akurat w tym czasie muszę jechac do Polski A miało byc tak pięknie...
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
930km spod domu
mam nadzieję, że minak da radę
musi dać radę
w większej grupie zawsze jakieś oparcie
mam nadzieję, że minak da radę
musi dać radę
w większej grupie zawsze jakieś oparcie
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
dobra dobra my tu gadu gadu a już chyba najwyższy czas żeby poczynić jakieś ustalenia odnośnie "gdzie i kiedy" bo póziej się okaże, że przyjedziemy na zlot małymi grupkami czy nie daj Boże pojedyńczo zamiast jedną zwartą grupą
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
takie to już dawno poczynione, wjazd całej ekipy przewidziany na godzinę 16
pit stopy poza berlinem (17.30-18) wg. ostatnich ustaleń nie są z góry przewidziane, będziemy się spokojnie toczyć bo czasu sporo, jak nas sen zdejmie to pójdziemy spać
pit stopy poza berlinem (17.30-18) wg. ostatnich ustaleń nie są z góry przewidziane, będziemy się spokojnie toczyć bo czasu sporo, jak nas sen zdejmie to pójdziemy spać
my z krk wyjezdzamy miedzy 7 a 8 rano
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)