ps. Jak zrobię fotki to postaram się je umieścić w galerii.
Jako Prezes MKP zapraszam nie tylko na zloty, ale także do klubu - każdy klubowicz jest mile widziany nie zależnie jakiego MINI posiada i czy w ogóle posiadamarekb pisze:Ja witam również założyciela wątku oraz pozostałych forumowiczów. Forum czytam od kilku miesięcy a MINI śmigam od miesiąca... Jak ktoś zobaczy w W-wie czerwonego Coopera z wzorem checkered to pewnie będę ja
A moja osobista uwaga co do forum jest taka że użytkownicy nowego MINI są nieco "przytłaczani" przez użytkowników starych Mini. Po pierwsze "starzy" są bardziej aktywni (więcej problemów do omówienia?) po drugie bardziej zintegrowani (zloty, warsztaty, itp.) po trzecie - chyba - są moderatorami. Najlepiej było to widać po jednym z ostatnich wątków o RunFlatach który został brutalnie zakillowany przez moderatora... A ja osobiście parę słów mogłem tam zamienić i wcale nie uważałem żeby jego tematyka była tak ściśle związana z innym z zamierzchłej przeszłości...
Ale tak czy inaczej: witajcie!
W Katowicach na Katowickiej - 2 MINI są tam prawie zawszetricky10 pisze:A gdzie jest najblizej czestochowy - pewnie gdzies na slasku.
Ja jezdze codziennie z cz-wy do mikolowa i odwrotnie wiec jak zobaczycie srebrne mini z pasami to ja