gadzio pisze:Wczoraj ok. godziny 12 na parkingu "Galerii Opolanin" w Opolu Jak się ktoś rozpozna to prosiłbym o kontakt bo krucho z klasycznymi mini w tym regionie
proponuję przy okazji takich spotkań zostawiać, wzorem innych marek (mazda), ulotkę klubową lub inny papierek - zaproszenie, z adnotacją o klubie i swoim nickiem
dzis ok. 17,30 trasa katowicka okolice Siestrzeni - korek w strone Katowic - wisniowy met. Mini z halogenami 4ema z przodu i zolta plansza z nr "177"
pozdrowienia dla kierownika
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
też widziałem Pana Wojtka, w czwartek zjeżdzał z Powstańców Śląskich w Górczewską tym właśnie Mini, ale wtedy jeden z halogenów był chyba przykryty. Ktoś wie co to za wersja? szerokie błotniki w kolorze nadwozia, 4 halogeny, kolor jakby morello purple?
i mnie zdziwił British Open zaparkowany przed blokiem,
Gdańska Zaspa - Pasaż handlowy "LOTNIA"
Śliczne chromy - wszędzie!
rejestracja GWE...
Pozdrowienia dla Kierowniczki
Kraków 26.05 godzina 10-00, ul. Reymonta pod AGH. Leciałem na egzamin więc nie zdążyłem zrobić fotki. Racing Green z białym dachem. I wogole ktoś sobie zrobił taki sam środek jak mój tylko beżowy grrrr!!!